Driving home for christmas! / Årets første jule DIY!

julepynt diy julSponsoreret.

Den første julepynt har gjort sin entré i det lille hjem!

Julen er den ultimative tid for en DIY tosse som mig og jeg kan godt afsløre, at jeg har en masse projekter på tegnebrættet.

Radioen brager også derud af med julemusik og gaderne er pyntet op med lys og juletræer. -Altså det er på mange måder allerede jul! Det er i hvert fald helt klart nok jul til, at det er blevet tid til at pynte op og komme i julestemning!

Jeg har derfor idag lavet årets første julepynt, og det blev en julekrans med stemning. Det bliver bare ikke bedre 😉 Ja så skulle det da lige være med dén kop varme kakao i hånden som jeg ikke havde. -Det kan nåes endnu! Til gengæld har jeg fået en chai latte idag, som har forbrændt hele min tunge. Det er altså bare fantastisk med sådan en oplevelse! (Nej ikke lige just! Av!)

 

Jeg kalder den her DIY for begyndere, for den er både nem og hurtig, og kræver blot at du kan håndtere en limpistol! Alle materialerne er selvfølgelig fra Panduro Hobby og de har altså et KÆMPE juleudvalg lige nu, så det er bare at komme afsted.

Da jeg idag så denne smukke krans, var jeg ikke i tvivl om, at det var her jeg skulle starte min jul, jeg tror den bliver en af mine julefavoritter i år ♥ Jeg glæder mig så meget til at komme videre i mine projekter, ikke mindst bageprojekterne. Hvis du troede du havde set juleudstikkere så vent til du ser hvad der er på hylderne i Panduro butikkerne netop nu. Der skal bages til den helt store guldmedalje, jeg siger det bare;)

 

jul diy panduro hobby jul diy materialer panduro hobby jul diy bil juledekoration julepynt diy diy jul julepynt

Husk at konkurrencen om en fotosession og 10 julekort stadig er igang. Den slutter på torsdag, så det kan stadig nåes! Se mere lige HER!

 

Det var jo så årets første julehilsen:)

De bedste af slagsen ♥

 

DanishEnglish