Hvad skal jeg opleve i London? / Hit me! :)

7e110662e4b173bf56fde86e46cb4febJeg rejser snart nogle dage til London.. Et sted jeg har været mange gange! Men i en pulserende by som denne, sker der jo hele tiden noget nyt!

Jeg skal afsted med en veninde og vi har nogle ærinder derovre, som jeg glæder mig HELT vildt meget til! Og så skal vi også opleve Harry Potter universet, ja det er altså ikke løgn! 😉

Hvis du så Til Middag Hos i sidste uge, vil du måske vide hvad jeg taler om. (Har du ikke set det endnu, kan det findes på Viaplay.dk) Jeg er virkelig imponeret over hele det univers. Sådan tæt på nørdet agtig! Jeg synes det er vidunderligt, jeg ville give meget for at være en del af alt det, i hvert fald prøve det. 😉 Jeg har hørt at det her Harry Potter “land” som er lavet i London, skulle være helt fantastisk og meget stemningsfyldt, så jeg glæder mig helt vildt! Nogle af jer der har oplevet det?

Nå men tilbage til det jeg ville! -HVAD må vi ikke snyde os selv for?

Hvor får vi den bedste drink?, hvilken restaurant bliver vi nødt til at prøve? Og hvad med julemarkeder? -hvor finder vi de fineste og hyggeligste? For en julekugle som mig, er det jo tæt på paradis at være i London på det her tidspunk. Jeg har været i London i julen en gang før, og der blev jeg ikke skuffet;)

Kæreste læsere… HIT ME! 😉 Jeg glæder mig til at høre jeres forslag♥

 

Ha’ en vidunderlig mandag! Jeg går en travl uge imøde og jeg er vild med det:)

De allerbedste hilsner

 

12 kommentarer

 • Ann-Katrine

  Jeg skal dertil i næste måned og glæder mig helt vildt! Vi skal bla. se den udstilling der er lige nu med prinsesse Diana. Men hvis du får en masse gode anbefalinger må du meget gerne dele dem og rigtig god tur?

 • Louise

  Bestil bord på Duck and waffels! Maden, vinen og cocktails er helt fantastiske??

 • Nevenca

  Hej Lea – Tænker at en af Gordon Ramsay’s restauranter må være sagen i London.! Lækker mad, god vin og ikke mindst indretning i top karakter… Hav en dejlig tur ?

 • Bettina

  Hej Lea.
  Da jeg var i London var der et KÆMPE julemarked i Hyde park.
  Rigtig god tur?

 • Elvira

  Hej Lea ?
  Kan varmt anbefale Jamie Olivers italienske restaurant ved London Bridge, maden er helt fantastisk. Aftenroen Tea ved The Orangery ved Kensington Palace er også et af mine favorit steder, når jeg besøger London.
  Håber du får en skøn tur?

 • Mia

  Kære Lea,
  Hvis i er til indisk mad skal i helt sikkert bestille bord på Dishoom, og hvis i er er til mexicansk mad og drinks er La bodega negra virkelig lækkert. 🙂

 • Mia Tonnesen

  Jeg elsker London i Juletiden? god tur! Her får du en liste med de ting jeg plejer at se:
  – Winter Wonderland i Hyde Park (DETTE ER FANTASTISK)
  -skøjte på Somerset House
  – Gå ned af Oxford Street + Regent Street

 • Kristina

  Hej Lea.
  London er intet mindre end fantastisk❤️ Hvis man er absolut madelsker og samtidig elsker en ud over det sædvanlige oplevelse, så vil jeg klart anbefale at spise på http://www.rivercafe.co.uk de laver verdens bedste chokoladekage, og de er også beriget med en Michelin ??
  På denne her restaurant https://sketch.london får man en nærmest Alice i eventyrland oplevelse, begge restauranter er mere fantastiske end jeg kan beskrive og de er enda til at betale og på ingen måde urimelige.

 • M

  Book en tur i sky garden hvis du ønsker et gratis 360gr. View over London! Nyd en cocktail, kaffe eller middag deroppe!
  Duck and waffle kan også varmt anbefales, virkelig fantastiske cocktails og ligeledes view – prøv eventuelt også en tidlig morgenmad mens solen står op (de har åbent 24/7).

 • Winnie

  Af spisesteder så vil jeg helt klart anbefale Nando’s.. det er så lækkert og de er berømte for deres Peri Peri chicken

 • Mathilde

  Årh ville ønske at det var mig som skulle en tur til skønne London…
  Jeg kan varmt anbefale at få afternoon tea på the milestone hotel – det er sådan et hyggeligt hotel, og meget flot pyntet op til jul.
  Bluebird på Kings Road er godt morgen, middag, aften og til drinks (de har også den fineste koncept butik). Generelt området ved Kings Road/sloane square, der har jeg både shoppet, set på kunst og spist lækker mad. Fortumn and Mason har så fint julepynt osv og det samme har liberty (og meget andet)
  Hvis i skal i Harvey nichols ligger burger and lobster på øverste etage.
  Westbourne grove i notting Hill er også meget hyggeligt! Kan anbefale cafeen daylesford organic især til morgenmad og frokost.
  Området marylebone er også fantastisk – der er en rigtig skøn cafe/shop der hedder la fromagerie.
  Kan også anbefale at gå nede ved South bank. Da jeg boede i London havde de er fint julemarked der 🙂
  Camden market er også såå lækkert, og et lidt skævt sted at gå rundt og spise mega lækker mad.
  Det blev en helt roman hehe 🙂 rigtig god tur!

 • C

  Du bliver nødt til at besøge sushi samba! Det er en sushi/cocktail skybar med udsigt over hele byen! Helt fantastisk! Man behøves ikke bestille mad, man kan godt bare bestille cocktails, men snyd ikke dig selv for den oplevelse!
  Og Camden marked er også fedt! Det er et stort madmarked i de fedeste omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish