Til Middag Hos mig! / 2.afsnit i aften

til middag hos lea hvidt profilI aften er det mig der er vært for de tre fornemme gæster, og næsten alt går efter planen. Men også kun næsten, for det går galt i køkkenet på et tidspunkt :-/ Øv! Og så er jeg altså ikke helt sikker i min underholdning. Vil mine gæster tænke at jeg må være komplet tosset?, eller hvordan bliver det egentlig taget i mod.

Vi kommer også til at tale om nogle personlige ting ift. vores private situation vedrørende graviditeter og børn osv.

Som man helt sikkert kunne fornemme i det første program igår, så har vi fire det rigtig hyggeligt i hinandens selskab. Der bliver grint en masse, og i aften er ingen undtagelse. Ja sådan er det faktisk også i de sidste to programmer. Vi har det simpelthen så sjovt, og der er også en masse skæg underholdning linet op.

Og så viser jeg jo også vores fantastiske hjem frem, som Mikkel og jeg har skabt sammen fra ingenting. Se et lille sneakpeak herunder og hele programmet i aften kl.19 på tv3. 🙂

Til middag hos Lea Hvidt

De bedste hilsner

DanishEnglish