Efterårstemning / Hubertusjagt og kærlighed

elg efterår skoven

Vi har tilbragt første halvdel af en vidunderlig søndag, i dyrehaven hvor årets Hubertusjagt blev afholdt.

Jeg har haft det her på “to-do”listen i fire år nu, men det er altså først i år det lykkedes.  Det er mange år siden jeg sidst så Hubertusjagten. Jeg var barn og jeg kan kun huske at det var fantastisk, så efter vi har fået børn, har det været en ting jeg har higet efter hvert eneste år. Men vejret har ikke været med os, og så har det også taget lidt tid at overbevise Mikkel om, at det er verdens bedste idé 😉 Men i år klappede det hele og vi fik det endelig oplevet sammen.

Jeg må nok erkende at jeg ikke fik præsenteret det på allerbedste måde. Jeg havde ingen idé om, hvor vi skulle gå ind i skoven, og kunne heller ikke helt finde ud af at placere ruten, når nu vi var kommet ind. Så derfor startede (og sluttede) vi ved magasindammen. Det skal selvfølgelig helt klart opleves, men det havde været lidt hyggeligere at se lidt flere af forhindringerne på ruten, i stedet for at stå og vente i halvanden time.  :-/ Men vi fik det vigtigeste at se (magasindammen), og det var virkelig en hyggelig formiddag.

Vi var iøvrigt bestemt heller ikke de eneste der stod og ventede, og det gode ved det var jo så også, at vi fik pladser på første række, så vi kunne se det hele. Det blev til ét styrt i dammen i år, det er jo altid underholdende, i hvert fald for os der kigger på. 😉

Vi kom også forbi en stor gruppe af de smukkeste hjorte. Vi kom faktisk rigtig tæt på dem, måske fordi at der lige dér, ingen andre mennesker var. Jeg blev faktisk overrasket over hvor smukke de i virkeligheden er, for ikke at tale om deres gevir. Wauw, jeg kom helt i julestemning! 😉

Her kommer en masse billeder og stemning fra en meget fin søndag i skoven. ♥

eremitage hubertusjagt magasindammen svaner hubertusjagt efterår svaner erimitageslottet hubertusefterår kærlighedhubertusjagt erimitageslottet magasindam hubertusjagt efterår hubertusjagt magasindamkærlighed efterår hubertusjagthubertusjagt karet efterår hubertusjagtefterår skovtur blade

Fortsat god søndag vi “ses” måske imorgen, hvor jeg for første gang er med i Til Middag Hos på tv3.

De bedste hilsner

DanishEnglish