Så blev det min sæson af “Til middag hos!”

til middag hos lea hvidt, oleJeg har ventet lidt i spænding på dette, for lige om lidt ruller jeg nemlig over skærmen for første gang. Jeg har sagt Ja til at deltage i 7. sæson af det populære tv-program Til Middag Hos.

Som billederne afslører er jeg sat sammen med tre skønne mennesker, Ole Stephensen, Helena Heuser og Claus Elming. En fantastisk og underholdende gruppe, hvis vi selv skal sige det. 😉

Det var fire hårde, sjove lærerige og absolut hyggelige dage vi tilbragte i hinandens selskab, og jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at se det på tv.

Udover at være vært for dette fine selskab og vise vores hus frem, åbner jeg også lidt op for nogle følelsesmæssige ting. Ja det gør vi alle fire iøvrigt. Det har været fantastisk at lære de andre at kende, og hvis du også vil lære os lidt at kende, så er det fra mandag kl.19tv3 du skal se med.

Se en lille teaser herunder:)

til middag hos skål

Skål på det og god weekend 🙂

De allerbedste hilsner

 

DanishEnglish