Saltvandsspray FOR THE WIN! / Indeholder how-to video!

Raunsborg saltvandSponsoreret.

Raunsborgs saltvandsspray.

Jeg har nu testet de to nyeste produkter fra Raunsborg, nemlig Hår og hovedbundsmasken (læs mit indlæg Her!) og senest Saltvandssprayen, som jeg vil fortælle lidt om nu.

Jeg gentager lige mig selv, for jeg er virkelig imponeret over Raunsborgs produktserie og hele konceptet, som handler om, at gå tilbage i tiden og gøre brug af naturen og dets egenskaber. I hvert enkelt produkt finder du urter eller planter, som man finder i naturen her i Norden.

Saltvandssprayen indeholder blandt andet citronmelisse- og brændenældeekstrakt, som tilfører vitaminer og mineraler og virker beroligende på hår og hovedbund, og så er den tilsat mineralsk salt som findes i havvand.

Jeg bruger saltvandssprayen i nyvasket hår, men også i tørt hår, som trænger til lidt løft og et friskt pust. Fordi mit hår er så langt og tungt som det er, har jeg altid brug for noget som kan give det lidt liv, men som for gudsskyld endelig ikke får mit hår til at tørre ud eller stivne. Det har jeg nemlig oplevet før med andre saltvandsspray, og det er ikke lykken og slet ikke godt for håret. Denne saltvandsspray gør derimod håret levende og plejer det samtidig, lige præcis hvad jeg har ledt efter og nu fundet! (YES!)

Så derfor må jeg igen konkludere at endnu et produkt fra Raunsborg er tilføjet min hårplejerutine. Jeg må virkelig anbefale denne saltvansspray.

Se hvordan jeg bruger sprayen i videoen herunder.

 

Raunsborg forhandles blandt andet hos Matas, men du kan også finde den via Raunsborgs egen hjemmeside lige HER!, til 109kr.Raunsborg saltvandsspray

De bedste hilsner

DanishEnglish