Halloween! / Hyggelig uhygge…

halloween cookies diySponsoreret indhold.

Det lille kreahjem har fuld gang i Halloween (u)hyggen og vi har mange ting p√• programmet! ūüėČ

Weekenden har indtil nu st√•et p√• sm√• fine gr√¶skar, som er blevet malet og hygget om, imens en l√¶ngeventet cookiedej har k√łlet i k√łleskabet! -N√¶rmest umenneskeligt at skulle vente p√• ūüėČ

De to sidste √•r har vi egentlig holdt Halloween middag. Et rigtig hyggeligt tiltag, som nemt kunne blive en tradition, men det tror jeg desv√¶rre ikke bliver til noget i √•r. Tiden er l√łbet lidt fra os denne gang, men s√• finder vi selvf√łlgelig bare p√• noget andet:) Og jo, s√• mangler vi faktisk ogs√• at sk√¶re i gr√¶skar, og det bliver vi N√ėDT til. Specielt fordi da vi den anden dag k√łrte hjem fra b√łrnehave, fik Romeo √łje p√• alle de fine gr√¶skar som er sk√•ret s√• fint ud, uden for (n√¶rmest) hver eneste hovedd√łr. “Mor se, der er et gr√¶skar der er sk√•ret ud… og d√©r og d√©r og d√©r!… MOR!” – (som i; hvorfor f…. har vi ikke det? SNYD!) :-/ S√• det skal vi selvf√łlgelig ogs√• lige have styr p√•! ūüėČ

Men vi har nu lavet lækre, virkelig lækre, vanilje cookies (opskriften er fra min bog DIY med Lea), og nu er der altså fingre i kagedåsen skal jeg hilse og sige! Det er også svært at modstå fristelsen, og duften af vanilje i hele huset hjælper ikke ret meget på det.

Jeg har igen v√¶ret i Panduro Hobby, s√• det er her du finder alle materialerne:¬†DIY Gr√¶skars√¶t, kage udstikkere, spiseligt pulvermaling og f√łdevare pensler.¬†diy halloween uhyggediy halloween gr√¶skar halloween gr√¶skar diy halloween cookies dej halloween vanilje cookies diy halloween cookies maling malede halloween cookies

Rigtig sk√łn weekend til jer alle og Happy Halloween ūüôā

Uhyggelige halloween hilsner

DanishEnglish