Halloween! / Hyggelig uhygge…

halloween cookies diySponsoreret indhold.

Det lille kreahjem har fuld gang i Halloween (u)hyggen og vi har mange ting på programmet! 😉

Weekenden har indtil nu stået på små fine græskar, som er blevet malet og hygget om, imens en længeventet cookiedej har kølet i køleskabet! -Nærmest umenneskeligt at skulle vente på 😉

De to sidste år har vi egentlig holdt Halloween middag. Et rigtig hyggeligt tiltag, som nemt kunne blive en tradition, men det tror jeg desværre ikke bliver til noget i år. Tiden er løbet lidt fra os denne gang, men så finder vi selvfølgelig bare på noget andet:) Og jo, så mangler vi faktisk også at skære i græskar, og det bliver vi NØDT til. Specielt fordi da vi den anden dag kørte hjem fra børnehave, fik Romeo øje på alle de fine græskar som er skåret så fint ud, uden for (nærmest) hver eneste hoveddør. “Mor se, der er et græskar der er skåret ud… og dér og dér og dér!… MOR!” – (som i; hvorfor f…. har vi ikke det? SNYD!) :-/ Så det skal vi selvfølgelig også lige have styr på! 😉

Men vi har nu lavet lækre, virkelig lækre, vanilje cookies (opskriften er fra min bog DIY med Lea), og nu er der altså fingre i kagedåsen skal jeg hilse og sige! Det er også svært at modstå fristelsen, og duften af vanilje i hele huset hjælper ikke ret meget på det.

Jeg har igen været i Panduro Hobby, så det er her du finder alle materialerne: DIY Græskarsæt, kage udstikkere, spiseligt pulvermaling og fødevare pensler. diy halloween uhyggediy halloween græskar halloween græskar diy halloween cookies dej halloween vanilje cookies diy halloween cookies maling malede halloween cookies

Rigtig skøn weekend til jer alle og Happy Halloween 🙂

Uhyggelige halloween hilsner