Bryllup: Gaven til mine brudepiger!

gaveæske brudepiger

Bryllup, brudepiger, gaver og kjoler!

Igår var en særlig dag, specielt i bryllupsland. Jeg var nemlig for første gang afsted for at prøve brudekjoler, og sammen med mig havde jeg mine brudepiger og min mor. Det er en ganske særlig oplevelse, at stå midt i et øjeblik, som man har tænkt på og forestillet sig mange gange siden man var en ganske lille pige med en masse store drømme.

Det føles lidt som en hel hær at slæbe med efter sig, blot for at stirre på dig i den ene kjole efter den anden. Og nogle vil måske også sige, er det også nødvendigt.?! og jeg kan bare sige, JA det er det! Det er et ganske særligt øjeblik, også selvom man ikke finder kjolen lige dér!

Jeg gør meget ud af hvert enkel lille ting, i forhold til vores forestående bryllup, men jeg nyder også hver eneste øjeblik, for alle disse ting er ikke noget man bare gør igen! Det er nu vi er i det, og det er nu vi skal nyde det.

Brudepiger…

Der sker nye ting hele tiden, man finder på nyt, vi adopterer nye ting, og for bare få år siden, rynkede folk på næsen af det amerikanske fænomen Halloween, og nu fejrer vi det stort set alle sammen på den ene eller den anden måde. Og nøjagtig lige sådan, er det også med brudepiger. Har man haft børn inden man giftede sig, var det som regel ens børn der var brudepiger og brudesvende, men idag  er det ikke mærkeligt hvis man kommer med noget der ligner en mindre hær, bestående af f.eks. søskende eller veninder, iklædt samme kjoler, med buketter i hånden og blomsterkranse i håret. Tideren ændrer sig og vi har adopteret endnu en fin tendens fra det store udland, og jeg må bare sige, at jeg er VILD med det!

Jeg har valgt at tre af mine bedste og ældste veninder skal være mine brudepiger, sammen med min søster, som jeg alligvel har valgt at give en lidt anden titel, nemlig blomsterpige, da hun har en ekstra særlig opgave ift. vores børn.

Jeg overraskede mine veninder med en ganske særlig gave, og spurgte samtidig om de ville bære denne titel på min store dag. De sagde alle tre ja;)

Til min søster havde jeg skrevet et kærlighedsfyldt kort og når nu jeg valgte titlen som blomsterpige til hende, så synes jeg også det eneste rigtige var at give hende en ordentlig buket blomster. Jeg tror faktisk at jeg fik formået at lave den største (og måske flotteste) buket roser til hende, hun nogensinde har fået! Altså hvis jeg selv skal sige det i hvert fald! 😉

brudepiger roser brudepiger blomster

Jeg har endnu engang sammenklippet en lille video, og denne indeholder elementer fra gaveæskerne til mine brudepiger, og lidt stemning fra dagen, hvor de fik dem. Jeg har blandt andet brugt de hjemmelavede glitter champagneflasker, som jeg i mit tidligere indlæg har lavet en DIY video om. Den kan du iøvrigt se lige HER!

Jeg synes jo at man skal give noget man selv ville kunne li’ at modtage, og derfor fyldte jeg gaveæskerne med fine og enkle ting, som de alle tre kan bruge. Jeg ved at tingene for dem siger noget om mig, og det var nøjagtig hvad jeg gik efter, og det var lige præcis hvad de alle tre blev glade for!

brudepiger gaveæske brudepige gaveæske brudepiger gaveæske

Ja det er jo ikke fordi jeg glæder mig mindre til vores bryllup, efter nu at have hænderne nede i alle disse bryllupsting. Hele processen er allerede mere end jeg havde forestillet mig, på den absolut fineste måde. Jeg nyder det hele og jeg hygger mig helt vildt med det, også selvom nogen måske rynker på næsen eller synes det er lidt fjollet. Sådan vil det nok altid være, men er du kommende brud ligesom jeg, så gør nøjagtig hvad du føler for! Ingen kan gøre det ligesom dig alligevel. ♥

Her kommer min lille video:

Jeg håber i har en skøn weekend. Vi fortsætter med efterårsferie:)

De allerbedste hilsner

 

11 kommentarer

 • Regitse

  ????? Det er nok noget nær den smukkeste gestus jeg nogensinde har set! ❤️❤️❤️ Du er fantastisk Lea ❤️

  • adsembler

   Tak for de søde ord! <3

 • Annemette Voss

  I love it!

 • Jannie

  Det er fuldstændigt fortryllende at være sammen med sin datter til brudekjoleprøvning. Det tager timer! Og sjovt er det.

 • Christina

  Hvor er de smukt .. Hvor har du de fine æsker fra ? Med navn og det hele. Så fint

 • Sara

  Hvor er æskerne fra? De er SÅ fine!!

  • adsembler

   de er far etsy.com

 • Jill

  Hej Lea

  Jeg er hel vild med de bokse der! Og jeg har efterfølgende været inde på hjemmesiden hvor de er fra, men hvordan bestilte du dem, mht. hvad der skulle stå?
  Synes ikke lige jeg kunne lurer hvordan det skal gøres 🙂

  Håber du svarer, da jeg rigtig gerne vil have en til min brudepige 🙂

  • Lea Hvidt

   Det stod derinde… Man skulle vist bare skrive en besked til sælgeren 🙂

 • Ann Michelle Jørgensen

  Hvor er krusene fra? 😍

  • Lea Hvidt (author)

   De er fra etsy.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish