DIY: Sparkling Champagne / Pift champagnen op til fest!

sparkling guld rosa champagne

Ny DIY til en fin og festlig champagne!

Jeg har skulle bruge nogle champagneflasker, som så lidt mere festlige ud og som passede ind i noget jeg skal vise jer meget snart. Derfor har jeg været igang med guld og glimmer for at få den helt rigtige effekt og det har jeg sørme da også lavet en lille DIY video om. Ja ja, det er nye tider og så må man jo hoppe med på vognen ikke sandt;) Fremadrettet kommer der i hvert fald flere videoer, så hvis du vil se med, kan du smutte forbi youtube og følge min kanal Lea Hvidt.

Jeg har lavet disse champagner i forbindelse med noget bryllups relateret, noget meget fint hvis jeg selv skal sige det, og det kommer der meget snarligt lidt nyt omkring. Der sker iøvrigt rigtig meget i bryllupsland lige for tiden, det bliver SÅ spændende og jeg glæder mig til at vise jer en masse ting:)

Men først til min lille DIY video. Jeg har gjort mig meget umage, men det er samtidig også mit første forsøg. Lad mig endelig vide hvad i synes og kom gerne med ideer til forbedringer eller andet:)

Og her er den så:

Alle materialerne jeg har brugt er fra Panduro Hobby, mini champagneflasker er fra Søstrene Grene. Der er iøvrigt et hav af forskellige glimmerfarver hos Panduro Hobby, så man kan jo pynte nøjagtig som man ønsker. DIY champagne decor

Og så er det sidste dag inden efterårsferien. Eller ferie er det jo aldrig helt når man er selvstændig som vi begge er hjemme hos os. Men børnene har fri, så jeg har en masse efterårshyggeting i ærmet, også nogle små DIY projekter. Så hold øje herinde, hvis i leder efter gode ting, at lave med børnene her i ferien!:)

Jeg ELSKER simpelthen den her tid, kan man overhovedet andet end at hygge sig?

Nå de sidste ærinder skal løbes og så skal jeg ellers bare hjem, hygge med min familie, poppe popcorn og måske også lave æbleskiver? Det har jeg hungret efter siden igår, og det må da være rette tidspunkt til første portion i år, hva’? Jeg tror det! 🙂

God weekend til jer alle ♥

De bedste hilsner