Det flotteste Unicorn kagebord

fødselsdag enhjørningkage

Rosa-lia havde som bekendt fødselsdag i weekenden og det blev selvfølgelig fejret med en masse lækker kage.

Normalt står jeg selv for den del, da jeg jo elsker at bage, men denne gang var en undtagelse. Jeg har nemlig fundet frem til dygtige Julie fra Confetti & co. og så var jeg nødt til at lægge mine bagelyster på hylden for en stund. For sikke dog nogle fine kager hun kan fremtrylle. Temaet var jo enhjørninger, og selvom jeg godt er klar over at vi ikke just har opfundet den dybe tallerken i den forbindelse, -det er et tema som er MEGET populært for tiden, så blev det hele SÅ fint!Rosa-Lia var noget så fornøjet over kagebordet, som der helst skulle sættes tænder i med det samme, og så er missionen jo ligesom fuldført!;)

Selvom jeg troede jeg blot skulle bestille en kage, så endte det i stedet ret hurtigt i to forskellige kager, en regnbue af lækre mini cupcakes og fine små hindbærmousse i forklædning. Og en temafødselsdag er jo ikke en rigtig temafødselsdag, hvis man ikke får det fuldendt, så derfor sørgede Julie også for at vi fik fine balloner, pynt og service som altsammen matchede.

Jamen altså, det er jo som at holde fest helt uden at røre en finger. Et helt nyt fænomen for et perfektionist som mig, i den her forbindelse;)

Og her kommer herlighederne så…

2 års fødselsdag unicorn fødselsdag unicorn fødselsdag ballonerfødselsdag 2 årfødselsdag unicornparty fødselsdag unicorn kagerfødselsdag kagebordfødselsdagskage regnbuefødselsdag regnbuekage

Blev i sultne?;) Jeg vil i hvert fald varmt anbefale Confetti & Co. til dit næste arrangement. Der kommer i hvert fald en omringning fra mig igen når næste fødselsdag melder sig:)

De bedste hilsner

 

DanishEnglish