Ooog sådan vinder man titlen som årets mormor og morfar!

pony kærlig møsSom nogen måske ved, kommer jeg fra en ridefamilie. Jeg startede med at ride da jeg var 4 år og min søster da hun var 2. Jeg var konkurrencerytter i alle mine pony-år og nåede knap et år på hest, indtil den blev skadet, og min ridekarrierer herefter stilnede af. Min lillesøster Patricia, fortsatte og hun er nu blandt Danmarks elite! -Hvor sejt er det lige!, og så endda på sønnen til min gamle hest (den som blev skadet). -Jeg er simpelthen så stolt af hende, derfor bliver jeg altså lige nødt til at henvise til hendes Instagram profil @patriciahvidt, hvis nogen kunne være interesseret i at se hendes arbejde;) Hun er skide dygtig!

Men altså, det lå jo derfor ikke sådan helt vildt fjernt, at mine børn skulle opsnuse samme interesse, og det har især Rosa-Lia gjort! Hun har skridtet rundt på min søsters heste flere gange, og hun ligner en der er ved at revne af begejstring hver gang, så derfor skulle hun selvfølgelig have en pony i fødselsdagsgave! WHY NOT!;)

-Det mente mormor og morfar i hvert fald! Og her ser i så resten af historien!

LUUUUK øjnene, mormor og morfar har en overraskelse!

mormor og morfar gave

mormor og morfar ponypony vinder mormor og morfar surprise“Virkelig, den der???” 😉

pony ridetur         -Og dette er udtrykket på en lille heldig kartoffel, som sidder på sin nye pony for første gang!♥-

fødselsdag glad pige

…Og sådan gik det til at to små ualmindeligt heldige, vidunderlige skabninger, fik deres første OG verdens smukkeste lille pony! Det må være verdens bedste fødselsdagsgave og vinderne af titlen “Årets Mormor og Morfar”, er hermed også fundet!

Jeg er spændt på hvad Patricia kan drive det til med de to og dén pony. Et spændende nyt eventyr er i hvert fald begyndt!♥

Glade hilsner

 

DanishEnglish