2 års fødselsdag!

fødselsdag 2 årSponsoreret indhold.

I fredags blev Rosa-Lia 2 år og det har vi fejret både fredag og lørdag, med gæster, gaver, balloner og kage. Nøjagtig efter planen og det lille fødselsdagsbarns ønske:)

Heste er det helt store i den lille dames verden, så temaet har selvfølgelig været heste og enhjørninger til den helt store guldmedalje. Det er også stort set hvad alle fødselsdagsgaver har indeholdt, store og små heste i alle mulige afskygninger, livet er ret meget lig paradis lige nu, lad mig bare sige det sådan!;)

For noget tid siden fandt jeg noget som jeg tænkte ville være den fedeste fødselsdagsgave til hende, og jeg har ramt rimelig plet. Hun har i hvert fald kørt rundt i hendes helt egen prinsesse karet hver gang hun har set sit snit til det. Jeg har også allerede fået flere henvendelser på den og jeg må bare sige at den var ikke nem at få fat i. Men det lykkedes mig tilsidst over eBay, så hvis man vil forsøge sig er det måske der! 🙂

Vi havde også et helt uovertruffent kagebord, med de fineste enhjørningkager, men dette kommer i en anden omgang. Ellers bliver dette indlæg alt for svært at få ned med alle de billeder;) Så her kommer først lidt stemning fra en hel fantastisk 2 års fødselsdag:)

fødselsdag flag fødselsdag hest og karet   fødselsdag mylittlepony fødselsdag my little pony

Al bordpynten med My Little Pony er igen fra Partyinabox.dk. -Vores nye partypusher jeg fortalte om i indlægget om min egen fødselsdag i sidste uge.

fødselsdag chokoladekage fødselsdag 2 år

I’m 2, lets party! -Denne t-shirt har jeg fundet på etsy.com. Helt perfekt til lille vidunderlige Rosa-Lia og møgbeskidt (efter kun få minutter), som en 2-årig nu engang skal være!

fødselsdag fødselsdagspige fødselsdag familien kessler

Vi elsker de her minder, og som alt andet er det nærmest ufatteligt at tænke på, hvordan lige netop dette tidspunkt så ud for to år siden. Meget er sket, og det ses på disse to bavianer, og vi er fuldstændig vilde med det og dem!♥

Kærlige fødselsdags hilsner

DanishEnglish