Kom med i bad! Hår og hovedbundsmaske. (Indeholder how-to video)

raunsborg hovedbundsmaskeAnnonce.

Hår og hovedbundsmaske fra Raunsborg.

For lidt siden skrev jeg her på bloggen (se indlægget her), at jeg har fået lov at teste to af Raunsborgs nye produkter. Jeg er, som fortalt, virkelig imponeret over deres produktserie og hele konceptet, som handler om, at gå lidt tilbage i tiden og gøre brug af naturen og dets egenskaber. En filosofi jeg er stor fan af.

Det første produkt jeg har testet er den nye hår og hovedundsmaske, som dufter nøjagtig ligeså skønt og rent som resten af hårplejeserien. Denne maske fungere lidt ligesom en shampoo, men det den gør til forskel er, at rense i dybden samtidig med den plejer hår og hovedbund. Det smarte er, at du ikke behøver at gå ind og ud af badet, som med andre masker. For denne hår og hovedbundsmaske skal nemlig blot masseres godt ind i lidt fugtigt hår, hvilket du nemt klarer med en børste og lidt vand fra vandhanen.

Jeg vil anbefale dette produkt således, at ønsker du at forkæle dig selv og dit hår, så er det denne maske du skal prøve.

Se hvordan jeg bruger masken i videoen herunder:)

 

Du kan selv få fingrene i masken via dette link HER! Og hvis du er hurtig så koster den 99kr. til og med d. 7. Oktober og ellers er introprisen 159kr.

Det næste produkt jeg skal teste er den nye saltvandsspray. Når man har så langt og tungt hår, som jeg har, så er det et must med et produkt, som kan give lidt volume og struktur, så de lange lokker ikke ender med at klistre sig ned langs kinderne. Jeg er meget spændt på saltvandssprayen. Stay tuned;)

De allerbedste hilsner

DanishEnglish