Forberedelse til 2 års fødselsdag imorgen:)

DIY fødselsdag lea hvidt

I can’t believe it!!

Min datter og mit yngste barn har fødselsdag og bliver 2 år imorgen. Det er meget mærkeligt eftersom jeg jo fødte hende igår.. Eller sådan føles det i hvert fald. Hun er en lille tut, som allerede ved nøjagtig hvad hun vil og ikke vil, og jeg har på fornemmelsen at det kommer til at give en del hovedpine når hun bliver ældre. Men hvad kan jeg ellers forvente, hun ligner jo bare sin mor!♥;)

Hun har virkelig glædet sig hele ugen til at det bliver hendes fødselsdag, og nu hvor hun ligger trygt og putter, og formentlig allerede fejrer hendes fødselsdag i drømmeland, er jeg gået igang med forberedelserne til den store dag imorgen.

Temaet for hendes fødselsdag er heste og enhjørninger, fyldt med en masse farver og blomster. Nå ja og så balloner! Hun har ønsket sig to ting til hendes fødselsdag; balloner og heste. Tjaaa, det er vel rimelig nemt, ballonerne er i hvert fald;)

Nu må jeg få bakset de sidste ting sammen og så glæder jeg mig til at vække det lille fødselsdagsbarn med gaver, balloner og kys. Wauuw, kun en mor kender den her følelse! ♥

forberedelse fødselsdag2års fødselsdags forberedelse 2års fødselsdag diy

De bedste hilsner

 

DanishEnglish