DIY: Det allerfineste hjemmestrik!

efterårs strik diySponsoreret indhold.

Jeg tænker det er den helt perfekte dag at tale om hjemmestrik på, for nu skal jeg da lige love for at det er blevet efterår.

Jeg elsker den her tid, efteråret er faktisk min yndlings årstid. Udover jul, men det er jo bare ikke en årstid, er det hér man sådan rigtig folder sig ind i hinanden med tæpper og the (og en plade mørk chokolade hvis det er rigtig godt). Altså sådan rigtig hygger. Jeg synes det er så pænt når bladende falder af træerne og så er der bare noget ved den første tid med ild i pejsen. Selvom jeg virkelig elsker det her tidspunkt på året, så er der også noget der ødelægger stemningen lidt for mig og det er kulden! Jo vist jeg er klar over det bliver værre endnu, det er også derfor jeg helst er den der er smuttet til de varme lande efter juletid. Altså hvis man sådan helt selv ku’ vælge! Jeg hader at fryse og jeg gør det stort set hele tiden, hvis solen ikke er fremme! Her i weekenden var vi ude for at lave lidt havearbejde, og der hoppede jeg allerede i mine skibukser. Så det kølige vejr må siges at være efterårets bagside af medaljen, til gengæld elsker jeg store striktrøjer. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget! 😉

Og så til det, det hele handler om. Jeg må indrømme, at det ikke er mig der har strikket de her fine ting! Jeg gad godt det var, men det er min mormor der skal have kreditten! Jeg kan simpelthen bare sige hvad jeg godt kunne tænke mig, og så går der ikke ret meget mere end et splitsekund, og der kommer hun så med en fin lille pakke hjemmestrik, nyvasket, klar til brug og helt perfekt:) Hvor heldig har man egentlig lov at være!

Og så er jeg selvfølgelig også nødt til at fortælle hvem vores garnpusher er, for måske var du ikke klar over det. Det er selvfølgelig Panduro hobby, hvem ellers, og de har et kæmpe udvalg af de lækreste garnkvaliteter. Alt fra det blødeste rene Alpaca, til tynd og tyk merinould. For en DIY-elsker eller strikkekyndig er det her paradis, og det er virkelig et besøg værd. Pelskvastene er også herfra, og de fås ligeledes i mange farver og størrelser.

strik diy

efterårs strik hue diy efterårs strik hue hjemmestrik huer

Det var alt herfra på en grå og kold mandag;)

De bedste hilsner

DanishEnglish