Aloha Party og en hel masse stemning!

Lea hvidt kokosdrinkSponsoreret indhold.

Igår holdt jeg fødselsdag for mine veninder og temaet var Aloha Party!

Egentlig havde jeg ikke rigtig tænkt på, at have et decideret tema til denne fest, mest fordi at jeg har så meget der skal arrangeres lige for tiden. Men så kom jeg i forbindelse med Partyinabox.dk som gjorde det meget nemt for mig. Altså så nemt at det simpelthen er for svært ikke at gøre brug af. Partyinabox.dk er som det lyder, alt hvad du skal bruge til din fest, i en box. Man udvælger simpelthen sit tema og så får du leveret ALT, hvad du overhovedet kunne finde på at bruge til at køre din fest i stemning. Altså pynt i massevis, balloner, kagetilbehør, tallerkener, krus, sugerør, bestik osv. osv. you name it, alt hvad man har brug for til at afholde et vellykket arrangement.

Der er en masse temaer at vælge imellem, mest til børn, men da jeg så dette mega fine Aloha tema, var jeg solgt! Og der tog min lille veninde/hygge middag en drejning og det blev TOP! Jeg skal lige skynde mig at sige, at Partyinabox.dk, først går i luften fra d.6 oktober. Så der er altså lige en lille uges tid inden man kan bestille. Imellemtiden kan man dog tjekke deres instagram @partyinabox.dk ud, og starte med at blive inspireret der.

Jeg startede med at servere en hjemmeshaket Pina Colada i de fineste kokosnødder og så var vi ligesom igang! Det blev en helt vild hyggelig aften og jeg må sige at det også er grunden til, at dette indlæg først er online nu. Jeg har været lidt træt i kasketten idag. 😉

Jeg synes altid det er lidt trist når de her fester er overstået. Man vil så gerne blive i stemningen og hyggen, men heldigvis har vi under en uge til næste omgang. Rosa-Lia bliver 2 år på fredag, så nu er forberedelserne skudt igang til hendes dag(e). Jeg glæder mig så meget til at fejre hende og jeg ved at hun bliver ellervild med det hele. Hvem er mon mest spændt!;)

Her kommer lidt stemning fra igår, jeg ved der er en del billeder, men så skulle i bare se hvor mange jeg har valgt fra! Jeg synes selv det blev skide godt! Hvad mener i?:)

aloha party tema fødselsdagaloha party fødselsdag ananasAloha party fødselsdagfødselsdag bord alohafødselsdag aloha party bordaloha party bordaloha party danser

Jeg valgte, at jeg ikke at skulle stå i køkkenet hele dagen selv, og bestilte derfor mad fra Danishminies.dk og det var dog et godt valg, hvis jeg selv skal sige det. Mikkel hentede maden op ad eftermiddagen og kom hjem med en ordentlig blanding af de lækreste Minies. Det var helt perfekt! Det er ikke sidste gang jeg kommer til at benytte mig af denne løsning. Det er ligeså lækkert som det ser ud, og jeg ville ønske jeg havde haft en fad stående klart idag. Det huske jeg til næste gang;)fødselsdag dansh miniesdanish minies aloha partyaloha party chokoladekagefødselsdag dessertfødselsdag ananasananas fødselsdag

 

Jeg stod alligevel lidt i køkkenet, men det var uden stress. Jeg lavede nemlig denne islagkage dagen før. Helt genialt med en dessert man er NØDT til at lave i god tid. Det var en ny opskrift, som jeg egentlig blev ganske godt tilfreds med. En islagkage på browniebund med vanilje/kirsebær is og et strejf af orange. Det sidste skulle jeg måske have undladt for min egen smag. Jeg bryder mig egentlig ikke om kage eller chokolade med orangesmag, men nu forsøgte jeg mig alligevel og det blev faktisk ret okay alligevel. Ingen af mine gæster klagede i hvert fald og det er jo det vigtigeste! 🙂  Og tjek så lige tallet, 29! Hold nu op, hvor er de sidste år bare gået hurtigt, jeg ved nærmest ikke hvor de er blevet af, altså udover at jeg er blevet mor til to, forlovet og alt sådan noget, men det var jo næsten igår at jeg blev 20! Pyhhhaa, tiden går hurtigt når man har det sjovt!:)29 fødselsdagskagefødselsdagskage 29

Jeg vil nu nyde stilheden og åbne min bog. Jeg er igang med at læse bog 4 i Harry Potter serien og igår fik jeg bog 5 og 6 af min veninde. Så nu skal der altså læses. Ja jeg er den type, der føler at jeg bliver frarøvet min tid ved at se film, jeg kan simpelthen ikke slappe af med det, men en bog i hånden derimod, det er helt perfekt. Ja okay, så lyder jeg måske en lille smule gammel alligevel, jeg kan godt høre det!;)

God aften herfra og god ny uge til jer alle!

De bedste hilsner

DanishEnglish