Fødselsdag! Happy birthday to me:)

Lea Hvidt Kessler fødselsdag

Igår fyldte jeg år, ja faktisk mit sidste år i 20’erne! -Og det er på en måde lidt vildt at tænke på.

Jeg har overhovedet ikke noget imod at skulle gå trediverne imøde, men det er alligevel lidt ligesom at man skal træde ind i en ny fase af sit liv, samtidig med man forlader noget man kender og har været i længe. Alder er kun et tal, eller egentlig er det jo et ord, men i ved hvad jeg mener, og det betyder i bund og grund ikke en fløjtende fis. Jeg har flere veninder som er små-stressede over at blive 30 år, og måske er det berrettiget og måske er det bare fjollet. Jeg føler det i hvert fald ikke, men måske hænger det også sammen med at jeg har familie og børn, oplevet og opnået en masse, og virkelig ikke føler at 20’erne skylder mig noget. OGSÅ selvom jeg har været sammen med den samme mand i hele dét årti! Hvor vildt er det egentligt lige. Han er sgu da heldig at fået alle mine tyvere hva’;) Det må jeg lige huske at minde ham om! Han har sikkert en anden måde at se det på!;) Til gengæld har jeg fået alle hans tredivere og det har bestemt heller ikke set kedeligt ud!

Så uden at lyve, glæder jeg mig til at forlade de 20, blive 30 år og fejre det med en tår! 😉 (Se lige hvor meget jeg har lært på de år!, jeg kan digte og alt muligt)

Og så har jeg engang hørt noget meget klogt!: Hver dag over jorden, er en god dag! Og jo ældre man er, jo flere dage har man jo haft!  -så det er da heldigt hva’!

Min fødselsdag var hyggelig, stille og rolig  og i det bedste selskab med min familie. Mikkel stod op og lavede morgenmad og pandekager til os. Til formiddag var vi inde i byen for at handle lidt og om aftenen kom min familie til mad. Jeg havde lavet det lidt tapasagtigt, men små forskellige ting og så var der cheesecake i glas til dessert. -I må lige sige, hvis i vil have opskriften på den. Den er både nem og hurtig at lave og så smager den virkelig godt!!! Mums!:)

lea hvidt fødselsdag fødselsdagsmad tapas ost fødselsdag fødselsdag tapas fødselsdag bagte figner cheescake fødselsdag fødselsdag cheesecake

Det var alt fra fødselsdagsbarnet, ja det er jeg jo så ikke mere! Tiden går simpelthen alt for stærkt! Heldigvis har jeg en fejring tilgode i weekenden. Og det glæder jeg mig til!:)

DanishEnglish