Jeg har fået nyt job!

Lea HvidtPå en måde i hvert fald. Jeg har nemlig sagt ja til at få en form for klumme i BT. Jeg vil udgive noget hver anden fredag, og mit første indlæg er ude IDAG!

Man vil kunne finde mig på mit navn og med dette billede:)

Jeg vil komme rundt om alle mulige forskellige slags emner. Jeg har en masse ting i tankerne, men jeg er sikker på, at der også kommer til at være emner jeg slet ikke har tænkt på endnu.

Hvis i har ideer til et emne eller en debat i godt kunne tænke jer at høre min vinkel på, så smid endelig en kommentar.

Jeg glæder mig til at udvide mit skriveri og er spændt på hvordan jeg bliver taget imod også i debatter;)

Du kan finde mit første indlæg hos BT lige HER! (Og vil bare lige sige at det allerede ligger nr.5 i tophistorier, efter blot en time online;)) -Jeg er startet ud med et emne jeg har været omkring før. Men måske med en lidt mere, hvad kan man sige “agressiv” tilgang! Ja, for når man vil igennem med noget, så må man jo vise at man vil det og står ved det! Ikke sandt;)

 

Og så er det fredag! Rigtig god weekend:)

De bedste hilsner

 

DanishEnglish