Uundværlig og nem DIY til os med børn

DIY etiketterNår man har børn i en institution, så sker det ofte at noget mangler, at man er kommet hjem med en andens jakke eller man lige pludselig har et sæt vanter der ikke matcher. Det er specielt irriterende når ungerne er sendt afsted med nyt udstyr, og det så allerede er byttet rundt før de nærmest har nået at bruge det.

Men jeg har løsningen! Jeg har nemlig fundet tekstil etiketter i Panduro Hobby og det er virkelig en problemløser. De kan klistres på alt tekstil, så de er altså både til jakker, bamser, tøj, voksiposer, støvler osv. De kan også tåle at blive vasket, man skal bare huske at bruge en permanent marker. I et ark er der etiketter i flere forskellige størrelser, arket koster 37 kr og du finder dem via Panduro Hobbys hjemmeside lige HER!

Det smarte ved det her er jo også, at man samtidig undgår at skulle skrive direkte på tingene. Det gør det jo nemmere at sælge videre når ungerne i næste sæson (igen) skal have ny garderobe! Win win 😉

DIY navneskilteDIY navneskilt diy etiketterDIY navn

Det var alt fra Leas lille servicecenter idag;) Håber i kan bruge det, alle vores ting har i hvert fald fået navn i nakken nu;)

De bedste hilsner

DanishEnglish