Kærligheden flytter ind!

bloglyIgår aftes var vi til det fineste blogly arrangement, hvor sal 6 i palads blev fyldt til renden med glade kvinder. Vi var en stor gruppe af os bloglytøser samlet og så en hel masse af vores læsere, som var de heldige vindere af premiere billetter til filmen Kærligheden flytter ind.

Mit udvalg af billeder afspejler en lille smule min tid at komme på, som rosinen i pølseenden.  Ligesom jeg skulle til at forlade hjemme, kiggede min søn på mig med store øjne og sagde “Åhh, mor, hvor er du smuk”♥ Ja så tog det mig altså lige lidt længere tid at komme ud af døren. Der er jo en første gang for alting, og det blik han gav, var temmelig svært at forlade!;)

Så jeg beklager, at jeg ikke var der i tide til at få taget ordentlige billeder af de lækre ting der var disket op med, både af mad og drikke. Men det er jeg sikker på nogle af de andre bloggere har klaret hvis i er nysgerrige;)

Min anmeldelse af filmen!

Hvis nogen lurer lidt på, hvordan filmen så var, vil jeg gerne komme med min anmeldelse. Du skal være klar på en rigtig tøsefilm, så tag din veninde i armen i stedet for din kæreste, det tror jeg han vil sætte pris på!;)

Men en rigtig sød film, som handler om en mor til to piger, der ikke er rigtig lykkelig i det liv hun lever. Faren er der ikke rigtig for dem og hvad skal man så? En heftig bytur vender op og ned på det hele, og så sker der ting og sager.

Vær beredt på et godt grin i ny og næ, og er du til yngre fyrer, så husk savlesmækken;)

 

Her kommer mit (lidt sølle) udvalg af stemningsbilleder;)

blogly event blogly goodiebagsblogly biografturlea hvidt mascha vangSkjorte fra La Femme Copenhagen og bukser fra Zara sidste år.

De bedste hilsner