Bryllup! Drømme og ønsker…

Lea hvidt forlovetDe sidste uger har været lidt stressende i bryllupsrelateret henseende.

Jeg troede at alt var iorden mht. vores venues, men vi fik en kedelig overraskelse og måtte på den igen! Vi skal have to steder til at gå op. Et sted hvor vi skal giftes og et sted hvor vi skal opholde os. Og selvom man vil mene at der nærmest er et helt år til næste bryllupssæson, så er MANGE steder allerede fuldt booket.Men nu er der endelig to kontrakter igang og vi skal videre til næste step i forberedelserne.

Jeg har allerede fat i flere leverandører, men allerførst skal temaet fastsættes. Dette gør jeg altid som noget af det allerførste i min planlægning, uanset hvad det er der skal arrangeres. Man gør nemlig sig selv og ens samarbejdspartnere/leverandører en stor tjeneste ved at have dette på plads. For så bliver det nemlig mere specificeret hvad man ønsker og det sparer tid.

Faktisk har jeg været lidt i tvivl, jeg siger jeg, fordi Mikkel ingen bestemte ønsker har i forhold til det her, men jeg tror at jeg er kommet frem til det helt rigtige nu. Vi skal giftes i udlandet og det gøre vores muligheder lidt anderledes.

Jeg er den slags pige, der har ventet på sit drømmebryllup hele livet, det tør jeg godt at sige, og det er der altså ingen skam i. Det gør selvfølgelig også at jeg har en masse ideer og tanker om det ene og det andet. Her er det specielt en fordel, at skulle gifte sig med en mand, som lader mig gøre (næsten) lige præcis hvad jeg ønsker. Nogle vil måske sige jamen det er jo JERES fest, hvilket selvfølgelig er helt rigtigt. MEN man skal også gøre det man er bedst til, så derfor er det helt super at jeg er den der går i front;) Og Mikkel har stor tiltro til mig, og har det faktisk også bedst sådan:)

På nogle områder er jeg lidt gammeldags. Der er nogle af de gamle traditioner som betyder så afsindigt meget for mig, og på andre områder er jeg helt med på nye tendenser. Jeg glæder mig afsindigt meget, og jeg ved det bliver magisk, men først er der lidt arbejde der skal laves og det glæder jeg mig også vanvittigt til:)

Jeg tænkte at jeg ville vise jer noget af mit Pinterest ‘moodboard’ som det er indtil videre…… 😉

Prøv lige og se en lille afsindig sød gut!♥ Jeg kan næsten ikke stå for ham;)

 

De bedste hilsner