Ny serie af hårprodukter til min rutine!

lea raunsborgJeg er gået hen og blevet ret glad for produkterne fra Raunsborg. Udover produkternes virken, som jeg nok skal komme ind på, så er jeg vild med konceptet som i grove træk går ud på, at bruge naturen og dets egenskaber i form af forskellige planter og urter, som specielt findes her i Norden. For mig minder det om at sætte pris på jorden og naturen, i en verden så hektisk og udviklende, som nemt fjerner fodfæstet hos enhver.

I forhold til produkterne, så kan de rent faktisk også noget! Jeg har et temmelig stort hår og dem som følger med her hos mig, har måske også bemærket at jeg har udsat det for lidt af hvert på det sidste. Det bertyder også at mit hår har brug for god pleje og gode produkter og det synes jeg at få ved denne shampoo og balsam fra Raunsborg. Shampooen indeholder blandt andet havtorn, som dufter fantastisk og balsammen indeholder blandt andet hyldeblomst, som giver en skøn frisk fornemmelse. Jeg har specielt brug for en god balsam, som gør det nemt for mig at rede mit hår ud, så jeg undgår det sætter sig i knuder og knækker. Det gør denne balsam og det gør den selv efter at have siddet i forholdsvis kort tid. Dette gør den endnu bedre for mig, for med to små bavianer der kalder på én så snart vandet begynder at løbe, så er det ikke til at skulle stå i badet i evigheder. Rutine Raunsborg shampoo/balsam Raunsborg rutine shampoo balsam

Jeg bliver også nødt til lige at tease for disse to helt nye produkter, som meget snart kommer på markedet! Jeg skal teste begge to og jeg glæder mig til at komme igang! Jeg er vild med saltvandsspray til mit lange hår, så jeg er meget spændt på denne. Jeg tror godt at denne serie kan gå hen og blive en favorit;)

raunsborg maske

DanishEnglish