Ikke flere babyer i huset!

børneloppen sko/Annonce/

Så derfor er jeg rykket ind på børneloppen!

Efter mit loppemarked i sommers, fik jeg sorteret og lagt al tøj og ting i kasser, som børnene ikke længere får brugt! Lad mig bare sige det sådan her, det er IKKE så lidt! Vi har for alvor ingen babyer i huset mere, så derfor er babylegetøj og babyudstyr også sorteret og taget væk. Jeg forstår ikke hvordan så små mennesker kan fylde så meget, men hold nu fast, det kan de! Derfor har jeg nu også bestemt at gøre en ordentlig indsats for at få ryddet op. På den måde håber jeg også jeg forhindrer at det hober sig alt for meget op. :-/

Lige nu har jeg Stand 92, det har mange allerede spurgt om, så det vil jeg lige hurtigt få sagt! MEN, det vil ændre sig! Planen er at jeg skal have to stande ved siden af hinanden, hvor jeg både kan sælge pige og drengeting. Det opdaterer jeg selvfølgelig omkring når det bliver aktuelt, nu er jeg i hvert fald igang!

Til dem der ikke helt ved hvad børneloppen egentlig er, så kan det beskrives som et loppesupermarked for børnefamilier. Der bliver solgt secondhand ting & tøj og systemet og konceptet er genialt!:)

Her ser i lidt billeder fra min stand som den ser ud lige nu! Det vil selvfølgelig ændre sig hele tiden, og der vil hele tiden blive fyldt på med nye varer.

børneloppen Børneloppen tøj

Jeg er spændt på hvad det vil komme til at indbringe, i hvert fald mere plads og orden på sagerne, og det kan vi li´! 😉

Og så siger jeg det igen, selvom jeg har sagt det (mange gange) før! Hvor er det vanvittigt som tiden den går! Vi har absolut ingen babyer mere, snart heller ej blebørn og inden vi får set os om, går de i skole, får kærester og værst af alt, ikke specielt interesseret i mor og far! Jeg kan næsten ikke bære tanken, hvordan skal jeg nogensinde overleve det faktum?! Jeg vil i hvert fald sørge for at kysse dem så meget jeg overhovedet må og nyde hvert eneste sekund!

Bedste hilsner

DanishEnglish