Æblemost! Det minder mig om at en tid er forbi!

æblerov æblemostÆblesæsonen er over os, og vi er faktisk ejere af et sandt paradis i den retning. Vi har mange forskellige sorter og rigtig mange gode æbler:) De er netop begyndt at blive modne og vi er VILDE med det!:)

De sidste par år har jeg lavet æblemos i laaaaaange baner til smoothies on the go til de to bavianer. Den tid er (allerede) ved at være forbi, så i år har vi anskaffet os en æblepresser, så vi kan lave hjemmelavet æblemost.

Det er lidt, hvad skal jeg sige, besynderligt, som forskellige ting minder os om at tiden den går. De sidste tre år har jeg ELSKET at lave hjemmelavet smoothies, som mine små babyer kunne sippe i sig på turen eller bare til hygge. De hjemmelavede smoothies har været gode, fordi man har kunne give dem noget at spise, uden at skulle bekymre sig om noget kunne komme galt i halsen, samtidig med at de har kunne spise selv uden hjælp. Det har for os, været en slags milepæl at komme til en smoothie, da det var noget af det første ‘kan selv’. Og med et enkelt blink med øjnene er det så nu pludselig passé. Hvad dælen er det egentlig der foregår. Jeg har da ikke bedt om at mine babyer skulle blive større! Men hvor er det samtidig helt fantastisk at være med som tilskuer til deres liv på allertætteste hold! Det kræver virkelig et niv i armen indimellem, at fatte at de er vores, og at de er så dygtige og kan så mange ting selv! Med fare for at lyde al for sentimental, så er det faktisk helt overdrevet vidunderligt at være vidne til, -med smoothies eller ej! 😉

Her kommer lidt stemning fra den første ‘æbledag’ i år. Og prøv lige at se den farve på mosten! Det er sådan 100% økologisk, friskt, nypresset æblemost fra Danmark ser ud. I LOVE IT!

æbletræer æblemost æblemost æbletræeræbler æblerov1æble æblemostæblemost hjemmelavet

Aller kærligst

DanishEnglish