DIY: Velour æske til opbevaring

DIY æske velourSå kan jeg endelig melde at der kommer en masse nye DIY videoer igen. Det er selvfølgelig i samarbejde med Panduro Hobby, og vi har en masse fine, sjove og spændende ting i ærmet. Jeg glæder mig til at vise jer hvad jeg har lavet og forhåbentlig inspirere en masse. Vi går jo efteråret imøde med hastige skridt, og hvad er bedre at tilbringe en grå og måske regnfuld efterårsdag med, end en masse gør-det-selv projekter. Det er i hvert fald noget af min yndlingsbeskæftigelse.

Jeg har lavet denne nemme og fine opbevaringsæske beklædt med det lækreste velour (som også findes i andre farver). Så mangler du at peppe en lidt kedelig opbevaring op, så har du her løsningen. Diy med lea æskeDIY velour æske

Se ‘How-To’-guiden i videoen på min instagram profil @leahvidt eller hos inde hos Panduro Hobby.

Og hvis du vil finde produkterne, som jeg har brugt så ser du dem herunder.

  • Velour stoffet Her!
  • Æsken Her!
  • ‘Iron on’ øje Her!

Hvis nogle af jer sidder og tænker på et eller andet i godt gad få min idé/vinkel på, så må i endelig fortælle det højt. Send mig en mail eller skriv i kommentarfeltet herunder. Måske har du tænkt på noget, jeg ikke har tænkt på endnu;)

DanishEnglish