Sommer i Danmark og lykke på gården!

lea panduro hobby1

Sponsoreret indhold.

Jeg vidste det! Jeg har sagt det hele tiden og jeg fik altså også ret!;) Sommeren kommer, bare vent! De sidste par dage har i hvert fald føltes som sommer her hvor vi er, og vi nyder det:) Så snart vi har været færdige med arbejde, vuggestue og børnehave, er vi gået direkte i haven, og her har vi altså tusinde ting at tage os til.

Som jeg tidligere har nævnt har vi et hav at frugttræer og bærbuske, og det er altså nu de ‘bærer frugt’;) Så vi plukker og spiser blåbær i lind strøm mens der bliver danset med sæbebobler, fra den sejeste sæbeboblemaskine, som far har haft med hjem fra en tur i USA. Hvor heldig har man lov at være i en (snart) 2 årig og 3 årigs verden! -Temmelig heldig kan jeg godt afsløre;)

Vi har også fået selskab af en lille Fe. Vi er blevet enige om at det er Peter Pans veninde og hun bor nu i vores, måske mere hendes, potteplante og sørger for at frø bliver til spirer. Behøver jeg at sige, at vi er spændte;) Iøvrigt er hun lidt magisk og passer på børn, hvis de bliver lidt bange eller kede af det. -Jeg ser hende lidt som en stand-in for en hund eller andet kæledyr, som vi altså (desværre) ikke er kommet på plads om endnu;) (Jer som følger med og læser min blog, ved måske hvad jeg refererer til her;))

Men altså hun er god nok vores lille fe! Hun skal bare speede lidt op, for den unge herre i huset, var ikke helt tilfreds med, at der ikke var sket noget i potten i morges. Vi lærer altså også lidt om tålmodighed! 😉 Hvis man skulle få lyst til at gøre som os, så fås denne søde fe og hendes blomsterpotte i Panduro Hobby, og lige nu faktisk på tilbud!

Sommer panduro hobby1lea sommerSommer panduro fe1 Sommer panduro fe Sommer leg Panduro Hobby Sommer Panduro Hobbysommer blåbær2 sommer blåbær sommer blåbær1sommer sæbebobler sommer danmark

Sommervibes som man siger og kærlige hilsner fra

DanishEnglish