De bedste klistrede bananmuffins

bananmuffinsVi havde nogle bananer der var ved at blive lidt kedelige at se på, men når de ser sådan ud, så er de jo perfekt til bagning, så derfor gik jeg i køkkenet. Da jeg bagte disse bananmuffins, havde jeg ikke tiltænkt dem bloggen. Men efter at jeg fik at vide to gange, at jeg simpelthen var nødt til at lægge en opskrift op på dem, så er det da det jeg gør. De er virkelig også gode disse her, helt klistret og den lækreste smag. Det må være bananmuffins svar på verdens bedste af slagsen! Med andre ord PRØV DEM;)

Til ca. 10 stk bananmuffins skal du bruge:

  • 2 æg
  • 150 gr. rørsukker
  • 75 gr. smør
  • 1 dl. mælk
  • 270 gr. mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk kanel
  • 80 gr. mørk chokolade
  • 4 bananer

Sådan gør du:

Hak chokoladen i grove stykker og ligeledes to af bananerne. De to andre bananer moses med en gaffel. Pisk æg og sukker sammen til det bliver hvidt og luftigt. Smelt smørret, tilsæt herefter mælken og rør det sammen med æggene. Rør mel, bagepulver, kanel og salt sammen og vend det forsigtigt i dejen lidt efter lidt. Kom herefter bananer og chokolade i og vend godt sammen igen til det hele er godt blandet sammen.

Hæld dejen i muffinforme (ikke helt op til toppen, da de hæver), og bag i ovnen i ca. 15-18 minutter ved 175 grader.

lækre bananmuffins snasket bananmuffin bananmuffinbananmuffin klistret1Som billedet her også afslører, er disse muffins på ingen måder tørre eller kedelige, som muffins nemt kan blive. Jeg har kun én ting at tilføje. PAS PÅ, du ikke bliver afhængig;)

Fortsat god søndag!

De allerbedste hilsner

DanishEnglish