Lykker er: Hjemmedyrket mad!

Lea grøntsagerJeg har tænkt lidt over det, og om jeg har grønne fingre og alt det der, det er jeg faktisk ikke helt sikker på. Men jeg elsker, at være i haven og endnu mere at plukke frugter fra træerne og grave diverse grøntsager op fra jorden. Det er så naturligt som noget kan blive og med vores livstil, som drejer sig meget om sundhed og kost, så er det simpelthen tæt på lykke, når vi er i denne årstid.

Sidste år plantede vi en masse blåbærbuske og det bliver til noget af en høst i år (jubiii). Vi har også plantet nogle nye frugttræer, heriblandt et ferskentræ, som er ved at modne hele 5 ferskener! Begejstringen vil ingen ende tage;)

Denne høst var til en god og sund aftensmad. Kartofler, rødbeder, gulerødder og ærter. Så er der jo kun tilbage at få tændt op i grillen! De sidste dage har da mindet lidt om sommer, andet kan man da ikke sige;)
hjemmedyrket grøntsagergrøntsager hjemmedyrket

..så derfor også

De allerbedste sommerhilsner

DanishEnglish