Ren magi hos frisøren… sikke en forvandling!

leahvidt hårNår jeg ser på de her billeder, så tænker jeg, at det dog alligevel er rigtig godt, at der findes frisører! For hold nu fast, hvor ser det bare trist ud, når det har fået lov til at passe sig selv.

Det er min yndlings Christina, fra Salon Siceaux, der har tryllet med hendes magiske hænder, som altså kan noget helt særligt med hår! Prøv lige at se hvad hun gik igang med på før billedet. Holy moly, det er alligevel vildt hvad en sommerferie, sol og vand kan gøre ved lokkerne. Ikke ret pænt!

Christina har klippet de værste slidte spidser, frisket bunden op og lagt de fineste tynde tynde highligts ind for at give lidt glød og spil! Behøver jeg at sige, at jeg er VILD med det. Billederne taler nærmest for sig selv ikke?;) GUUUD, jeg skal GIFTES! 😉 hehe… jeg er ved at vænne mig til ringen og hele tanken! Altså ikke fordi, jeg ikke har kunne li’ noget af det.. Mere fordi det på en eller anden måde har været en lille smule uvirkeligt. En særlig pigedrøm går i opfyldelse! og jeg glæææder mig! Og se så lige verdens smukkeste ring! -og så er den min! 😉

Ja, det måtte jo lige med.. fortsat rigtig god weekend allesammen.

De allerbedste hilsner

DanishEnglish