Skøn chokoladedrik uden sukker

Chokoaldedrik

Så er der altså chokoladedrik på menuen, uden sukker og med grøntsager!

-Ja sådan kan man nemlig også lave en lækker chokoladedrik, hvis man vel og mærke ønsker sig en chokoladedrik som er en lidt sundere en af slagsen. Jeg siger uden sukker, men der er frugtsukker i, det kommer fra bananen og fra dadlerne. Jeg bruger rå kakaopulver og en rismælk som ikke er sødet.

Så altså, til to glas skal du bruge:

  • 2 -3 dl rismælk
  • 1 spsk rå kakaopulver
  • 1/2 squash
  • 1 banan
  • 3-4 dadler
  • en stor håndfuld cashewnødder

Chokolade drik ingredienser

Stenene skal lige fjernes fra dadlerne og så er det egentlig blot at blende alle ingredienserne sammen. Start måske med 2 dl. rismælk og tilsæt herefter mere efter ønske. Du skal ikke vente for længe med at drikke den, for så kan du risikere at en anden har snuppet den;) -Den er rigtig god og den kan drikkes med god samvittighed! Win-Win som man siger;)Chokoladedrik bananerchokoladedrik sommer

Skål, i regn eller sol, det er ligemeget. Bare nyd den:)

De allerbedste hilsner

DanishEnglish