Cool Bananas! Når vi er sultne for sjov!

sulten for sjov1Vi er midt i sommerferien og selvom vejret ikke ligefrem kalder på is lige for øjeblikket, så er det stadig helt ok at spise noget der minder om det.

Disse Cool Bananas, er efterhånden at finde flere steder og vi er vilde med dem. De er simpelthen så nemme at lave og tager ikke meget mere end et split sekund at forberede. Vi bruger dem ofte som en sundere dessert eller snack, når vi bare er sultne for sjov.

Cool Bananas –Sådan gør du:

Det er ligefør det ikke kræver en guide, for man kan nærmest se hvordan man laver dem, blot ved at kigge på dem. MEN, frys bananerne en time eller to (uden skrald). Smelt chokoladen over et vandbad og hæld det over de kolde bananer, pynt straks herefter med f.eks. peanutbutter, kokos eller nødder.

Og så.. Værsgo’ og velbekomme:)sundt slik1 sundt sliksulten for sjov

Mumsi mumsi! Lige til weekenden;)

Ha’ det så skønt:)

De bedste hilsner

DanishEnglish