På Bornholm i guldkaret

Bornholm klapvogn

Vi er på Bornholm, og det er jo som de siger, den dejligste solskins ø.

Her er virkelig hyggeligt, specielt når solen skinner og det gjorde den hele dagen igår. Vi har været i Svaneke og både spist is og smagt på god chokolade og flødeboller. Jeg elsker det her “feriemode” vi har været i de sidste par uger, og vi nyder det til fulde, men jeg er også begyndt at glæde mig lidt til de daglige rutiner. Specielt hvad angår kosten og motion. Jeg startede igår dagen med en løbetur langs skovstien ude ved vandet. Hvis det ikke var fordi kondien hev mig hjemad, så var jeg blevet ved hele dagen. Hold nu op, hvor var det fantastisk at løbe der med solen i øjnene. Jeg håber at jeg når det en gang mere:)

Klapvognen aka. Guldkareten

Jeg har længe haft kig på denne vogn. Når vi rejser og slæber rundt på alverden samt børn med trætte små ben, så har vi virkelig længdes efter en klapvogn, som kan tages med rundt i lufthavnen. Men det kræver en paraplyklapvogn, for det er de eneste der må komme med helt op til flyet. Samtidig har jeg også gerne ville have en, som også var god til selve ferien. En hvor de kan ligge helt ned og sove godt, og det opfylder denne klapvogn. Den har nemlig det blødeste sæde OG så er den dyb, hvilket betyder rigtig meget, når man har børn som er store med lange stænger, som vi har.

Udover alt det praktiske, så se den lige engang. Nogle kan lide biler og tasker, og andre kan lide lækkert udstyr til små banditter. 😉 Og det er jo lige netop derfor jeg har haft kig på denne vogn så længe. Og en prinsesse kræver jo også sin guldkaret, så det kan jo egentlig ikke rigtig være anderledes vel?;)

Vognen er fra det svenske brand Elodie Details. Den findes iøvrigt i flere forskellige designs, men den vi har kan du finde lige HER!

Lea Hvidt klapvogn

Klapvogn  -så smart med dette lille rum til nøgler, telefon osv.-

Klapvogn Bornholm2 -her sover man trygt og godt i skyggen under træerne-

Bornholm1 Lea hvidt

Jeg håber i har en skøn weekend

De bedste hilsner

 

DanishEnglish