Når sommer kommer!

leahvidt1 outfit

Vi er netop hjemvendt fra en skøn ferie med masser af varme og sol.

Det er dog en anden snak her midt i den danske sommer. Faktisk har jeg ikke set skyggen af sol endnu, men heldigvis ved vi jo, at den kan dukke op pludseligt, så det går jeg egentlig bare og venter på. For sommer må det jo blive på et tidspunkt:)

Børnene har en hel måned fri fra institution her i sommeren, så vi har stadig en masse sommerhygge forude. Vi tager snart til solskinsøen Bornholm, for at hygge med min familie som er i sommerhus derovre:) -Jeg håber derfor på dejligt vejr, så vi kan se hvad den skønne ø har at byde på. Det er lidt tid siden jeg har været på Bornholm, hvad skal man egentlig se og opleve? Har i nogle gode forslag?:)

Jeg har lige netop fået vasket alt ferietøjet, så nu skal tasken pakkes igen til nye eventyr, -jeg glæder mig!

 

lea hvidt3 outfit leahvidt2 outfit lea hvidt outfit2Denne fine top, som er fantastisk i varmen er fra Asos og den finder du HER!, shortsene er fra Superdry.

 

Det var alt fra mig lige nu. Jeg ønsker dig en dejlig dag og weekend inden længe:)

De bedste hilsner