Vi har fundet en skjult skat! -Stort galleri!

leahvidt skat

En skjult skat som er værd at rejse for!

Vi er lige nu i Grækenland, nærmere betegnet Halkidiki og dette (forholdsvis lille) sted, har så mange smukke og fantastiske ting at byde på. Vi har ikke rigtig erfaringer med Grækenland før denne rejse, men jeg må sige at efter denne tur, er vi meget begejstret.

Èn af de første dage fik vi indtegnet på et kort over området, hvad der er værd at se og besøge. Vi har mere eller mindre været forbi allesteder, uden at blive skuffet. Men vi har fundet en særlig lille oase, jeg vil selv kalde det en skjult skat, for vi havde aldrig taget her til på egen hånd, og det er der heller ikke rigtig andre der gør. Lidt synd men helt fantastisk på samme tid, for det er måske også det der er med til at gøre det helt specielt.

Hvis du i dine tanker blander filmen ‘Cocktail’ med Tom Cruise og Pippi Langstrømpes Villa Villekulla, så er du nok ved at være der sådan stemningmæssigt. Stedet ligger ved en lille frodig bugt, hvor det klareste vand skyller ind på stranden og ‘Las Bandidas’ som strandbaren hedder, ligger helt isoleret fri for alt andet. Man parkerer sin bil ved siden af hønsegården og derfra går man direkte på stranden. Der er ca. 30 parasoller (jeg har hurtigt talt) og kun denne hyggelige bar, som byder på lidt af det hele. Køkkenet ligger bagi hønsegården, så alt du ser og oplever, er baren og udsigten til  liggestole og strand. Hele dagen spiller de den fedeste musik, som går godt i spænd med solens stråler og en frisklavet chokolade milkshake ELLER en kold Magarita, hvis man er til sådan noget.;) Når i ser på billederne herunder så forestil jer at ligge der midt i solen mens Bob Marleys “Three little birds” strømmer ud af højtalerne. Et sandt og uforstyrret paradis! Jeg er vild med det!

Og så til billederne.

Herunder kommer et hav af billeder fra dette fantastiske sted, som vi helt sikkert kommer tilbage til! Hvad vil du mene?

skjult skat hønsstrand skjultstrand kaktusstrandbarleahvidt strand skjult strand gangbro skjult strand liggestolstrandstol strandstolestrand skat skjult skat solbadning skjult strand leastrandstolskjult skat1lea hvidt strand1 strand drink

Jeg siger skål! Skål på en dejlig ferie og fantastisk sommer til alle jer der læser med:)

De bedste hilsner

DanishEnglish