Grækenland! -Vi er her endelig:)

Vi har hele dagen nydt Grækenland og alt det en sommerferie skal indeholde.

Vi er i den nordlige del af Grækenland og her er helt fantastisk skønt og varmt! Temperaturen har ikke været under 30 grader siden vi åbnede øjnene imorges og vejrudsigten lover “helt ned” til 27 grader i nat.. Pyhh.. der er lidt at vænne sig til, når man kommer hjemme fra det typiske danske sommervejr;) MEN vi klager bestemt ikke, her er så skønt og smukt!

Vi sluttede dagen af med en gåtur ved marinaen, hvor enorme både lægger til, dette er i sig selv en begivenhed, specielt for nogen;) Vi er lige ved stranden og en mindre havn til den anden side og så er vi ellers bare indkapslet af skov og bjerge. Jeg siger det igen, her er så smukt, som det måske også kan fornemmes på billederne:)

Buksedragten jeg har på er fra Underprotection:) (Jeg er vild med denne kollektion)

– ja i må undskylde mig, men jeg kunne ikke lade være at dele dette skønne billede af mine endnu skønnere børn;)-

 

Jeg håber i har nydt weekenden hvadenten i er hjemme eller på ferie! Cheers my dears!;)

De allerbedste hilsner

Indeholder sponsoreret outfit

DanishEnglish