Det er snart ferietid! -Men hvad skal jeg læse?

lea hvidtJeg har brug for lidt hjælp eller måske nærmere inspiration! Vi rejser jo snart på ferie og når nu jeg er så heldig at have to børn der elsker at lege sammen og har fantasi til alverdens lege, så tænkte jeg at skulle tykke mig igennem en fed bog på ferien! Men hvilken en?

Hvis der skulle være nogle søde læsere der gider hjælpe mig lidt, så prøver jeg lige at pejle jer ind på mit ‘læse spor’, for jeg er måske lidt kræsen:-/

Jeg ELSKER eventyr, fantasi og den salgs. Jeg er f.eks. kæmpe Harry Potter fan. Jeg kan også godt lide kærlighedshistorier, men de må altså ikke være for kedelige;)

Jeg kan IKKE læse krimier, altså sådan noget med drab alle vegne og bare uhygge i det hele taget.

Jeg har læst et par biografier, blandet andet Marilyn Monroes (ordentlig moppedreng) og også Gitte (Stalone) Nielsens. -Virkelig gode begge to. Men hvis det skal være sådan noget i den stil, så skal det være nogle virkelig spændende personligheder ellers bliver det for kedeligt! 😉

Er der mon hjælp at hente et sted? noget jeg bare MÅ læse, noget jeg slet ikke har tænkt på, måske noget helt nyt som jeg bare ikke er kommet forbi endnu?

lea hvidt maldiverne-Sådan så det nemlig ud den gang man ikke havde børn;)-

Jeg håber der er hjælpe at hente:) For når det nu skal være og der er tid, så skal det dælme være godt;)

De allerbedste hilsner

underskrift

 

6 kommentarer

 • Alice

  Hej Lea

  Har netop læst The lost gate af Orson Scott Card (eller jeg snuppede den som lydbog, mens jeg ordnede have). Jeg ved ikke om det er et krav at bøgerne skal være på dansk?

  Den er fantastisk spændende og foregår i et andet univers, så du både får fantasy og spænding. Der er flere bøger i serien, men har kun nået bog 1 indtil videre.

  https://www.saxo.com/dk/the-lost-gate_orson-scott-card_paperback_9780765365385

  • Lærke Aagaard

   Hej Lea!
   Nogen gode kærligheds bøger syntes jeg er “Mig før dig” ( Me before you) både 1’eren og 2’eren og “Anna og det franske kys”.

   Hvis vi er lidt overe i fantasy genren er jeg helt vild med “Divergent” serien.
   Har selv lige fået tildelt “Nattens hus” serien har læst 1’eren og er i gang med 2’eren.

   Håber at det kunne bruges, god ferie.

   Kh
   – Lærke

 • Maj

  Der er mange… Morten Pape – Planen, Morten Ramsland – æg, Kim Gordon – Girl in a band.
  God ferie.

 • Carina

  Game of Thrones er gode, men lidt tunge.
  Jarastavens vandring er en fantastisk serie! Måske du skal finde den brugt?
  Jojo Moyes har skrevet nogle fine bøger, blandt andet Kvindeskibet (som ikke er en af de mest kendte, men rigtig god) og Hvalernes sang.
  Jordemoderen fra Hope River.
  Knud den store. Alt af Hanne Vibeke Holst – jeg elsker hendes bøger om Therese.

 • Vera

  Hvis du er vild med Fifty shades of Grey bøgerne, vil jeg anbefale Danmarks svar på hende. Læs de to bøger absolute beginners og absolute Lovers af den danske forfatter SJ Hooks (som by the Way er min niece ??) De kan købes i paperback udgave på dansk nu og de er perfekte i skrift til en ferie. Fåes i boghandler og Bilka .

 • Stine

  Susse Wolds biografi Fremkaldt er virkelig god – hun har et skønt sind. Det samme med Helle Virkners Hils fra mig og kongen – et spændende, levet liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish