Sjov med mad!

sjovmedmadSjov med mad er favorit nummer 1 hjemme hos os!

Det er ligefør man ikke tør spise maden, og der bliver studeret fra ende til anden når maden bliver serveret. Vi kan få lange snakke og teorierne er mange ved sådan et måltid her. Jeg gruer faktisk lidt for den dag, hvor jeg serverer sådan en tallerken, og jeg så vil få at vide Ej mor helt ærligt, det er vi altså for gamle til nu! Aaarrrgghhh! Der er heldigvis læææænge til (forhåbentlig)!

Jeg synes også selv det er helt vildt hyggeligt at lave de her små snacks til dem, men der er ikke nogen tvivl om, at blikket i ungernes øjne når sådan noget som dette bliver serveret, er TOPPEN! Det er utroligt at så lidt kan gøre så meget! Men helt fantastisk på samme tid:)

Hvis det ikke lige er til at se, så er det peanutbutter bjørne på knækbrød med hindbær/vindrueblomster. Det er lige hvad jeg kunne finde i køleskabet og der skal ikke mere til!

Romeo er i sneglehimlen for tiden, han er også døbt sneglekongen i børnehaven, så jeg har et ‘projekt’ på listen her en af dagene. Jeg har en idé om at jeg bliver årets mor herefter;) sjovmedmad1 sjovmedmad5 sjovmedmad6

Rigtig skøn eftermiddag/aften til jer alle:)

De bedste hilsner

underskrift

DanishEnglish