Opskrift: Chokolade ispinde uden sukker

DSC_9893Hvis du vil synde med god samvittighed i weekenden, eller bare nu, fordi det jo nærmest er blevet sommer fra den ene dag til den anden, så skal du gå i køkkenet med denne opskrift!

Jeg har for ikke så længe siden, lavet en chokolademousse, en af de sunde af slagsen, og så var det at det slog mig, at man måtte kunne lave en is med samme udgangspunkt. Og jeg fandt ud af, at det KAN man:) Jubiii.. Vi elsker chokolade herhjemme, så den her er allerede røget direkte ind på en favoritplads! 😉 DSC_9912

Til en portion skal du bruge:

  • 2 spsk rå kakaopulver
  • 5 dadler
  • 1 tak vanilje pulver
  • 1 avocado
  • 1 dåse kokosmælk

DSC_9851

Blend alle ingredienserne sammen til en hel fin og ensartet masse. Hvis man ønsker at få isene endnu sødere kan man tilsætte lidt agavesirup eller honning. Tilsidst skal de i forme og fryse, gerne over natten. Når de er gennemfrosne kan man pynte dem med f.eks. mørk chokolade, kokos, hakkede mandler og/eller frysetørret hindbær, som jeg har gjort her. DSC_9878 DSC_9879 -Formene jeg har brugt er fra Panduro Hobby-

DSC_9880 DSC_9882 DSC_9889

Jeg bliver nødt til at sige, at disse is nemt kan blive vanedannende. Men hvis sommervejret fortsætter sådan her, så findes der heller ikke noget bedre end en rigtig god is:) Jeg vil også gerne love at det ikke er sidste gang jeg har eksperimenteret med sådan noget her i køkkenet. Hvilken smag skal jeg mon prøve med næste gang? hmm..

IMG_8300

Man kan vel godt allerede nu sige; rigtig god sommer til jer alle, nyd det gode vejr og så Velbekomme 🙂

De bedste hilsner

underskrift

DanishEnglish