Spa weekend -Stort galleri!

Som nogen måske har set på instagram, var jeg på spa-ophold i weekenden. Det skulle have været en kærestetur, men børnepasningen gik ikke op, så jeg inviterede min kære mormor med i stedet! Det var SÅ hyggeligt og sikke vi blev kræset om af det lækre spahotel Ystad Saltsjöbad, som ligger i sverige og så alligvel nærmest kun et stenkast fra Danmark.

Vi havde fået booket en to timers spa treatment, klokken 16, så da vi ankom tog vi en let frokost i spaområdets café og gik derefter på værelset og hoppede i badekåberne.

Første gang jeg var der, var det en temmelig skæg oplevelse at folk gik rundt på gangene i deres badekåber, men nu synes jeg det giver mening. Man kommer virkelig helt ned i tempo og hele stemningen summer bare af afstres og afslapning. Det her må være det mest geniale sted at at lade batterierne op, indenfor overskuelig rækkevide i hvert fald.

Man må sige at vi også var indlogeret bekvemmeligt og meget fint. Vi havde fået det øverste hjørneværelse, som om sommeren også byder på tagterrasse med udendørs spa, -det må prøves!. Og sikke en udsigt vi havde herfra. Wauw! Kæmpe store panoramavinduer fra den ene til den anden ende, direkte ud til vandet. Det er sådan en udsigt man nærmest skal rives væk fra!

Efter en hel eftermiddag i spa, ventede en lækker tre retters menu. Det er helt utroligt, hvor sulten man bliver af at slappe af, så den blev nydt under en hyggelig snak om livet og alle mulige andre ting.

Herunder kommer et hav af billeder fra vores tur. -Noget som jeg varmt kan anbefale alle. Jeg kommer i hvert fald tilbage:)

-Moments Of Happines! En fin lille velkomst på værelset.-

Min tro følgesvend! En taske som jeg faktisk ikke kan leve uden. Hvis den også er noget for dig, så kan du finde den lige Her!

 -Denne sal er så fin! her ligger folk og slapper af, taler eller læser bøger. Og nå ja.. tager selfies! Alle der har været på Ystad har med garanti et billede herfra, jeg har i hvert fald endnu ikke oplevet nogen der ikke har haft kameratet fremme. Men det er også svært at lade være, For det her rum er virkelig specielt! Forestil jer lige at holde pyjamasfest her.

-En fin lille tag-selv café-

-Forret-

-Hovedret-

-Dessert-

Morgenbuffeten er noget for sig selv. Specielt stemningen og hele setuppet er så fint og ikke mindst gennemført. Man tager varme retter fra komfuret og lune croissanter fra ovnen. Det føles meget hjemmeligt og nede på jorden. Og så gælder det om at holde øje med køen til vaffeljernene.  Man bager nemlig sine egne vafler og det må man ikke snyde sig selv for. Det er en perfekt afrunding på et helt perfekt spa-ophold.

Det er noget man bare må prøve ikke sandt? Det er i hvert fald et helt perfekt og gennemført sted!

Det var alt for nu. Hav det skønt og dejligt til vi læses ved igen;)

De bedste hilsner

DanishEnglish