Entré makeover! Og eksklusiv rabatkode:)

DSC_9640

Kom indenfor i min Entré!

Jeg har haft og har stadig, nogle projekter igang herhjemme. Og nu er det ene altså færdigt. Det første rum, jeg nu (næsten), eller i hvert fald for nu, kan sætte hak ved, er entreen og den vil jeg gerne dele med alle jer der måtte være interesseret, for sikke dog nogle fine ting vi har fået! -Hvis jeg selv skal sige det;)

Jeg er som ramt af Amors pil, når vi taler om det danske interiør brand Lene Bjerre, og jeg må også indrømme at det er herfra langt de fleste ting kommer. Det er nærmest et farligt sted at besøge for de har mange fede ting, at det faktisk ville være tortur ikke at begave sig selv med ting derfra.

Jer som følger med her på bloggen, ved også at jeg i allerhøjeste grad bestræber mig på, at have en mening med det jeg udgiver. Og det har jeg selvfølgelig også i denne forbindelse. Jeg har nemlig sørget for at jer, mine kære læsere og følgere, kan få 20% på HELE jeres bestilling hos Lene Bjerre ved brug af denne rabatkode: LEA620LB. Gælder indtil januar.

Når i scroller videre ned herefter, er der direkte links under billederne, til alle mine ting.

Min mission med entreen var at gøre den pæn, enkel og brugbar for alle. Derfor har jeg delt den op i en voksen afdeling og en børne afdeling. Det vil sige at i børnenes afdelingen er alting i børnehøjde, alt fra knager til at hænge overtøj, til sofa hvor man kan klæde sig på og af. Jeg vil bare lige sige at ideen har vist sig at være endnu mere genial end vi egentlig havde forventet. Begge unger hænger nu helt af sig selv jakker op og stiller sko osv. på plads. -Bare fordi de kan!:)

Og så til billederne…

IMG_5265  Konsolbord // Kunstig Orkide // Opsats // Fotoramme // Lys

IMG_5692 IMG_5683 Sofa // Pude // Lammeskind // Kurv

DSC_9638 DSC_9635Børnesofaen er fra Zara Home, og de fine træknager er fra HagelensDSC_9632

Hvad synes i? Jeg er blevet ret vild med det;)

Allerbedste hilsner

underskrift

Sponsoreret, Indeholder Affilliate link