Jeg er håbløst bagud!

DSC_9616Jeg har lavet foto og memory bøger til begge mine børn. Eller det vil sige at jeg har lavet det til en af dem. For Rosa-Lias er jeg håbløst bagud med. Jeg har kastet mig ud i en rigtig scrapbog til hende, med billeder der skal indsættes og det tager SÅ lang tid. Jeg er hele tiden kommet lidt bagud og nu er det et halvt år siden den skulle have været færdig! :-/

I bogen er jeg nået “helt” frem til hendes fire måneder lange liv, og når planen er at den skal handle om hendes første år så har jeg temmelig langt igen! Det gode ved det hele er, at jeg har fået printet billederne, så alt ligger klar. Men der er noget at holde styr på, når alle billeder skal ligge i kronologisk rækkefølge. Ja fint skal det være;)

Jeg har lært fra dette, at jeg ikke begiver mig ud i en scrapbog næste gang;) En billedbog lavet på computeren er noget hurtigere, billigere OG mere overskueligt! Den erfaring får i lige med på vejen;)

Nå men jeg må vel hellere igang;)

 

DSC_9606DSC_9611DSC_9624

 

Rigtig god dag til jer alle:)

De bedste hilsner

underskrift

DanishEnglish