Når der er uenigheder i hjemmet,

DSC_9601…Så må man jo ty til andre midler, og det er lige netop hvad jeg har i sinde at gøre i dette tilfælde!

Jeg gør simpelthen noget meget uetisk i denne her forbindelse. Jeg bruger nemlig vores datter som både sendebud og formidler. Ja sådan kan det jo ende, når man ikke er i stand til at føre ens egne meninger og ideer ud i livet.

Det handler om det svære emne, om hvorvidt der skal kæledyr i huset eller ej. Vi er kommet til et punkt, hvor vi ikke deler samme mening. Vi holder begge af dyr og det gør Romeo og Rosa-Lia i allerhøjeste grad også. Vi har egentlig altid haft hund, men det har vi ikke længere, og jeg er begyndt at synes det er ærgerligt, fordi børnene netop er så glade for dyr. Jeg er selv vokset op med både hunde og heste, og jeg kan slet ikke forestille mig at have været det foruden. Det er bare noget særligt for et barn at have en bedste ven, som man kan sige alting til og som altid er enig!

Jeg har jo selvfølgelig også krav til, hvad det er jeg gerne vil have ind i huset. Alle dyr er skønne, men det er ikke alle dyr jeg kunne tænke mig at få indendøre. Jeg kunne godt tænke mig en lille hund, som ikke sviner eller fælder for meget, og som heller ikke bliver for voldsom og stor for små børn, specielt hvis de leger sammen.

For at komme videre til pointen, så er jeg altså kommet forbi denne fine fine bluse, og jeg er ret spændt på, om den har held mig sig! Jeg kunne i hvert fald ikke stå for den;)

Og hvis jeg nu egentlig sådan tænker rigtig over det, så er det jo faktisk helt ok, det jeg er ude i her. Det er jo noget hun selv kunne sige til farmand, det er i hvert fald helt sikkert noget hun tænker! Oh daddy, can i have a dog?🙂 -Det bliver dælme spændende;)

DSC_9591 DSC_9595

DanishEnglish