DIY: De fineste ting med vandfarver

DSC_9527Hvis du nu sidder og tænker at du godt kunne tænke dig at lave noget kreativt engang imellem, men simpelthen ikke synes at det lige ligger til højre benet, så er det NU og lige her du skal slå til. At lege med vandfarver kan alle nemlig finde ud af, også børn og der skal meget lidt til for at gøre det pænt. Panduro Hobby forhandler et kæmpe udvalg af vandfarver og nu har de også fået de pæneste designs, som man kan male på, både til f.eks. kort og hilsner men også til malerier og billeder.

Jeg har leget lidt med nogle billeder til mit kreahjørne. Et lille hjørne, hvor der både er plads til pink og guld;)

Min plan er også at lave noget fint til børneværelset, det er jeg i fuld gang med at lave om. Jeg satser på det er færdigt inden længe, og så skal i få at se;)

Find alle produkterne til kunst med vandfarve lige HER!

DSC_9520 DSC_9525 DSC_9530

I samarbejde med Panduro Hobby

DanishEnglish