Taco Night!

DSC_9585Der har været Taco Night på menuen idag. Jeg bliver ofte spurgt om hvad vi spiser herhjemme, så derfor kommer i lige med til middag idag;)

Vi har altid kød og grøntsager på bordet til aftensmad, også til frokost og oftest også til morgenmad. Vi elsker det allesammen og det er en del af vores livsstil, og vores hverdag fungere ganske enkelt bedst på denne måde. Alt er også økologisk og det er et valg vi bevidst har taget.

Højdepunktet ved denne middag er helt klart guacamolen, og specielt om sommeren står den ofte på bordet som tilbehør. Det er en vaske ægte mexicansk en af slagsen, som Mikkels latin-amerkanske træner har taget med sig fra hans forfædre i Mexico. Rent faktisk laver han en hel fantastisk middag af mexicanske tacos med det hele til, men det kan jeg ikke gøre ham kunsten efter. Men han har lært mig godt op i denne guacamole og den sidder i skabet nu. Den er egentlig meget simpel, men det handler om at smage den til og det får jeg altså svært ved at forklare på skrift, det skal smages;) Men ingredienserne er avocado, tomater, løg, hvidløg, citron, salt og peber.

Som fortalt er vores børn ikke grøntsags-forskrækket, som mange andre børn godt kan blive, i hvert fald i perioder. Måske det skyldes at de altid har fået det serveret, og at vi selv spiser så meget af det. Men der er ingen tvivl om, at det specielt er et hit med en ret som denne, hvor man må lave maden selv og spise med hænderne;) Det kan på mange måder også ses som et festmåltid.

DSC_9552 DSC_9554 DSC_9555

-Den berømte guacamole. Yummmi!;)-
DSC_9556
DSC_9566 DSC_9567 DSC_9570 DSC_9575

DanishEnglish