Jeg har lavet en liste med mine største inspirationskilder!

IMG_7412Hvis man virkelig tænker over livet, så er noget af det allerbedste ved det, at man aldrig bliver for gammel eller klog til at lære. Uanset hvor man er i sit liv, så er der altid nye ting man ikke vidste og nye ting man kan lære af! Og det gælder jo alt hvad livet overhovedet indebærer. -Kærlighed, steder, personligheder, færdigheder, følelser, kontroller osv. osv. For mig er det noget af det bedste ved livet, fordi lærdom er succes. Når jeg bliver klogere på noget, hvad det end er, så føler jeg, at jeg har opnået noget. Jeg ved mere end igår og det gør mig stærkere og dygtigere til imorgen. -Tænk engang hvis der var en dag, hvor den følelse var fuldendt. -Det ville være skræmmende og trist på samme tid!

Jeg har hele mit liv søgt inspiration i det som har begejstret mig. Det jeg ikke har set en mening med har jeg aldrig sådan rigtig brugt yderligere tid på.

Jeg bliver draget af personligheder, som er noget for sig selv, som kan noget specielt og som kan inspirere mig!

Jeg har lavet min liste med de 8 største inspirationskilder i mit liv hidtil.

1.Marilyn Monroe: En frygtelig fortælling i virkeligheden. Jeg har læst hendes biografi (en ordentlig moppedreng) og hvad der er sandt og forkert ved man jo aldrig. Men den karakter, den person, som vi i den brede offentlighed, får lov at kende til, altså dennes historie, kan ikke lade være med at inspirere mig! En skrøbelig kvinde, som trods nederlag og store udfordringer, forstod at vedblive sin egen og charmere sig gennem livet.

2.J.K Rowling: Hun er en genial og kreativ skrivegal kvinde, som har gjort det som folk kun tør drømme om. Jeg tror ikke, at det er alle der er udstyrret med fantasi, i hvert fald ikke en fantasi som varer ved, efter man har passeret barndommen og da slet ikke i denne kaliber. Jeg er selv drevet af fantasien og hele den verden, som på ingen måder kender grænser. Det som denne kvinde gør for mig, er at fastholde mig i mine drømme. Det er aldrig for sent og det er okay at lade sig rive med. Kun fantasien sætter grænser! (Og sikke da et univers hun har skabt! Wauw!)

3.Min sport:  Jeg var engang konkurrence rytter. Hele første del af mit liv var heste, et liv som min mor drev os ind i med kærlighed og glæde, og som blev til en seriøs sport og en familieting. Det har lært mig utrolig meget, og jeg er sikker på, at det har givet mig vigtige grundsten og forståelse for det liv jeg lever idag i flere forskellige sammenhænge. Den del af mit liv har lært mig, at ingenting kommer til én uden man gør sig umage. Der er ingen andre der kan gøre de ting for en, som det kræver, for at opnå succes. Jeg ser det som en inspiration fordi det ofte er noget jeg mentalt vender tilbage til.

4.Mikkel Kessler: Han er min livspartner, men han er også min inspiration. Mikkel kan noget, som de fleste af os andre ikke kan. Han har været verdensmester 5 gange. Tænk engang at være den allerbedste i verden til noget, det i sig selv er jo en kæmpe inspiration. Mange gang er ens forcer også ens belastning. Mikkel kan presse sig selv rent fysisk til han dør (det er dog ikke noget vi leger med). Sætter han sig op til noget, er der simpelthen ingen udvej der eksisterer. At give op har aldrig og vil aldrig blive en mulighed! At have den energi og den mentale indstilling er noget af det mest inspirerende jeg nogensinde har været vidne til.

5.Mascha Vang/Christiane Schamburg Müller: Det er ikke på nogen måder for at sammeligne disse to, at jeg har sat dem sammen. Jeg tror at begge kvinder er meget forskellige på rigtig mange punkter, men for mig udgør de lidt det samme. De er to kvinder, som er startet et sted, et sted hvorfra mange af os starter, i et helt almindeligt liv. Men de har alligevel formået at skille sig ud, gøre sig selv til deres eget brand og skabe sig en succesfuld karrierer og forretning, som de hver især brænder for. For mig er der mange dele og niveauer af inspiration, men disse to kvinder kan jeg spejle mig i og det er herfra inspirationen udspringer.

6.Internettet: Denne virker måske en anelse kompleks at putte ind her, men ikke desto mindre er det altså et faktum for mig, og jeg kan ikke leve uden. Jeg kan huske dengang man forsøgte at komme på internettet, jeg siger forsøgte, for flere gange opgav man, fordi udsigterne simpelthen var for lange. Det var på en skærm som mere eller mindre fyldte et helt skrivebord og en nærmest terroriserende bippende lyd, som altså nogle gange, slet ingen ende ville tage. Alt hvad jeg søger svar på, leder jeg efter på nettet, mange ting jeg ønsker inspiration til, finder jeg på nettet. Med andre ord, forstår jeg faktisk ikke hvordan det har været muligt at leve uden.

7.Min mormor: Alle i min familie har en speciel plads i mit hjerte, men der hvor min mormor har placeret sig, ser jeg op til. Min mormor har født og opfostret fire piger, nu har jeg selv én og ved hvad det vil sige, så det i sig selv, gør hende til en ualmindelig stærk kvinde. Hun er familiens høvding, i den forstand, at alle kan komme til hende. Hun er den af alle, jeg har set, som har kæmpet sine kampe med mest styrke. Det er beundringsværdigt, når ting som ville knække nogen, kun gør hende stærkere. Hun har et hjerte af guld og et sind, som inspirerer mig til at være ligeså åbensindet og nysgerrig på nye ting og livet i al almindelighed. Man skal leve sit liv til fulde, og min mormor viser mig lige præcis hvordan det gøres.

8.Mig selv: Jeg gør indimellem ting, som folk omkring mig ikke rigtig lige har set samme fidus i, som jeg selv har. Jeg føler mig heldig, fordi jeg er i stand til at springe ud i nye ting, selvom ingen holder mig i hånden. Det ved jeg, at ikke alle nødvendigvis er gode til. Jeg har overrasket andre og ikke mindst mig selv, med nogle af de ting jeg ene og alene har opnået. Og er der noget som giver energi og inspiration til at fortsætte og til at sigte endnu højere, så er det den følelse. Så altså, står jeg et sted, hvor jeg er betænksom eller bange for at springe, så bruger jeg mig selv som inspirationskilde og spørger mig selv, om hvem andre kan, hvis ikke jeg kan. Det virker for mig:)

 

 

 

6 kommentarer

 • Monica

  Hvor er du fantastisk!
  Dette indlæg er inspirerende for mig! Tak for en dejlig og jordnær blog ☺.

  • leahvidt

   Tusind tak for dine søde ord Monica:)

 • Maria

  Meget interessant læsning. Generelt bliver jeg mere og mere interesseret i din IG og blog. Grunden er at du er jordnær,ærlig,ydmyg og fokuserer på mange af de ting livet handler om; børn,kærligheden,drømme og de særlige øjeblikke.
  Da jeg læste ovenstående slog det mig,og jeg tænkte jeg ville skrive det til dig her…
  Din IG og blog mv. vil helt sikkert vokse, hvilket er fuldt fortjent. Min lille bøn til dig er at du ikke ender med at størstedelen af dine indlæg og feeds er sponsoreret.
  Jeg må blankt indrømme at jeg er stået helt af. Forstået på den måde at står der sponsoreret i bunden som hashtag,så læser jeg det ikke – og det er et princip jeg har nu.
  Bloggere bliver mere og mere kreative i deres måde at “sælge” den på med “jeg reklamerer aldrig for noget jeg ikke selv har valgt eller går 100% ind for” Hvilket klinger så hult i mine ører. Det er business og så dum er jeg og mange andre altså ikke. Det er en stor forretning at blogge og være på de sociale medier i dag og fred være med det. Men at hoppe på de utallige salgstaler der bliver brugt (7 næsten identiske af 7 forskellige bloggere på samme dag) det gider jeg simpelthen ikke være vidne til.
  Jeg lyder sikkert rigtig mavesur og bitter,men det er jeg vitterlig ikke på bogen måde.
  Hvorfor skriver jeg det så lige til dig?
  Fordi jeg håber du ikke bliver én af dem i fremtiden. Håber du har en anden baggrund og motivation for at gøre det du gør…

  • leahvidt

   Kære Maria,
   Tak for din besked og jeg forstår helt sikkert hvad du mener og deler egentlig også samme holdning på mange punkter. Jeg vil også langt hellere læse om noget som er skrevet ud fra en personlig motivation end en reklame som ikke har noget personligt indhold eller mening.
   Når det så er sagt, så er det jo også som du selv skriver, reklame/kampagnejobs som giver os penge på bordet. Nøjagtigt ligesom et hvilket som helst andet job. Så det kommer jeg desværre ikke til at sige mig fri for. Kunsten for mig er at vælge noget som giver mening for mig og som jeg kan bruge i den sammenhæng jeg nu engang har valgt at pryde både min blog og instagram.

   Jeg forstår hvad du vil med det og jeg er meget enig:) -Jeg håber at du fortsat finder mine platforme interessante:)
   De bedste hilsner
   Lea

 • Nanna

  Fantastisk rørende og flot indlæg ❤️

  • leahvidt

   Tusind tak Nanna:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish