‘Egg hunt’ og hjemmelavet påskeguf

DSC_9245Vi er midt i påsken og vores har været hyggelig, sjov og sød indtil videre. Vi har haft venner og legekammerater på besøg og vi har været på ‘Egg Hunt (eller æggejagt). En leg jeg undervurderede tidsmæssigt. Jeg var sikker på at jeg havde gemt både æg og spor rimelig godt, måske endda for godt, når nu man tænker på, at de ældste æggejægere kun er 3 og 4 år. Men det kunne jeg vist godt ha’ gjort bedre. Selvom de blev gelejdet rundt i halvdelen af hytten, så tog det dem lige knap 10-20 sekunder i hvert rum, at finde hvad de ledte efter. Hmmm, ja nu er jeg da nødt til at give dem kamp til stregen næste år. 😉 Men legen var alligevel en succes! -At se ind i alle de fine små stolte øjne, når skatten er fundet, er det bedste! Hvem der bare kunne være barn igen:)DSC_9259 DSC_9280DSC_9279 DSC_9281 DSC_9301

Og så lige til noget andet, noget sødt og hjemmelavet (of course;)) Mmmm! Jeg har nemlig lavet påskeæg med nougat og marcipan og så et vaskeægte påske-chokoladebrud. Det sidste handlede egentlig mest om udseendet, det er jo også vigtigt at der er noget “pænt” på bordet;) Derfor lavede jeg dette chokoladebrud med hvid chokolade, pastelfarvede mini skumfiduser, fine grønne pistacienødder, et par Oreos og frysetørret hindbær. Det er et temmelig sødt stykke chokolade men det smager bedre end man lige umiddelbart ville tro:) DSC_9232DSC_9250

Det var lige en lille påskehilsen fra mig. Fortsat rigtig god påske til jer alle:)

DanishEnglish