Opskrift: God Påske med påskemorgenmad

DSC_9177Rigtig god påske til jer alle:) Vi har startet dagen ud med en hyggelig påskemorgenmad, som hele familien elsker, nemlig protein/banan pandekager. Jeg har selvfølgelig lavet lidt sjov ud af det til børnene. Så de fik begge pandekager formet som en lille påskehare.

Det medførte en lille debat ved morgenbordet, om hvorvidt den lille runde kokosdims var en navle eller en hale. Det er selvfølgelig en hale og det kan en hver da se ikke sandt? Drengene rottede sig straks sammen, det er grove løjer herhjemme! 😉

Opskriften kommer her nedenfor, og så vil jeg ellers bare ønske jer en skøn og dejlig dag. Rigtig god påske:)DSC_9161Du skal bruge:

  • 3 modne bananer
  • 5 æg
  • 2 dl. havregryn
  • 1 tsk kardemomme
  • evt. 1 spsk chiafrø

Mos først bananerne med en gaffel. Blend så æg, havregryn, kardemomme (og chiafrø) sammen og bland det tilsidst med de mosede bananer. Steg pandekagerne i kokosfedt.

DSC_9164 DSC_9167 DSC_9169 DSC_9178 DSC_9183

DanishEnglish