Sådan holder jeg øje med mit daglige aktivitetsmønster! Indeholder rabatkode

DSC_8998 (1)Jeg har fået fingrene i dette super fede Smart Watch, som er et aktivitets-tracking ur, der gør at man med den indbyggede GPS, kan holde øje med sit daglige aktivitetsmønster. Der er skridttæller i og så kan den også kobles op til forskellige andre træningsformer via telefonen.

For mig er det sjovt at følge med i hvor meget jeg bevæger mig i løbet af dagen, og på den måde kan man også bruge det lidt som en motivator, hvis man f.eks. kan se, at man er bagud i forhold til det mål man har sat sig.

Med uret kan du også styre både kamera, videoer og musik på telefonen, og det kan envidere også registere, når man modtager sms-beskeder. Derudover er uret også forsynet med søvnovervågningsfunktion. Dette tør jeg på nuværende tidspunkt dog ikke bruge, da jeg ved at mit søvnmønster ikke er optimalt, takket være de to tornadoer herhjemme, som ikke går ind for søvn i det hele taget;)

Uret kan forbindes med både iPhones og Android smartphones og via den gratis app kan man nemt styre rundt i de forskellige menuer.

Uret koster 999kr MEN, jeg har selvfølgelig en bedre pris til jer lige nu. Jeg har nemlig fået lov at give 600 kr. i rabat så uret kan købes til 399kr, inklusiv fri fragt på alle ordre i Danmark. Rabatkoden er LEAHVIDT.

Læs mere om uret eller bestil det via dette link HER! DSC_9002 DSC_8952 DSC_8877 DSC_8860

Sponsoreret indlæg

DanishEnglish