Se lige hvad jeg har fundet her! Sommerferie vibes!

b4bc6418_originalJeg kigger på sommerferie og se så lige hvad jeg har fundet her! Det er vist nu, det er på sit rette at sige OMG!!

Okay okay, jeg er med på at det måske er mest for tøser, men tættere på drømmen om at føle sig som en Disney prinsesse, kommer man vist ikke! Jeg har naturligvis ingen ringere end Ariel i mine tanker, måske de også har en talende krabbe man kan få sig en sludder med? -Det må man da næsten finde ud af! Ja jeg kan da i hvert fald godt se mig selv vimse rundt der i bikini og solhat med en gin og tonic i hånden, det ville der overhovedet ikke være noget problem i! Endnu et sted er i hvert fald tilføjet min Bucketlist! 😉 Hvad siger i?

Det er selvfølgelig ikke kun udenfor, du skal have følelsen af at bo som en havfrue. Indretningen er lavet i præcis samme stil. Hvad siger du til at sove i en seng formet som en musling, eller vaske hænder i vand som kommer fra en konkylie.

Dette vidunderlige sted af et muslingeskal hus, (Ej det lyder sgu bedre på engelsk) Seashell house, ligger i Cancun, Mexico. Man kan leje det for 2146kr per nat, men så bor du også i et ‘gated’ område og har din egen private pool med udsigt lige ned til vandet.

Hvis du også er interesseret eller bare vil kigge lidt nærmere så finder du link HER! Og ellers er der masser af billeder herunder. Tag et kig:)

86990450_original5c898f25_originalc24ed0b9_original8f7b16e7_originale03aa380_original2a27f3ed_original3e1b54c1_original