DIY: Påskeæg med overraskelse

IMG_7368Nu nærmer påsken sig og jeg er i fuld gang med forberedelser til en hyggelig påske for os allesammen.

Idag har jeg lavet påskeæggene klar. Og afhængig af vejret er mine tanker, at vi skal på æggejagt, allerhelst i haven. Jeg har sagt det før, jeg synes det både er vigtigt og hyggeligt at skabe nogle traditioner for børnene, som vi i familien gentager sammen hvert år. Det er hyggeligt og det skaber minder.

Jeg har købt æggene og pynten i Panduro Hobby og malingen er fra gemmerne.DSC_8759

Jeg har malet bunden på æggene i en hel farve og malet forskellige mønstre på toppene. DSC_8760IMG_7333 IMG_7339 IMG_7350IMG_7348IMG_7346

Jeg har gemt lidt lækkerier i æggene, som jeg ved børnene elsker, og så er der også en lille ting de kan pakke op. Man kan jo komme i, hvad man har lyst til, og egentlig kunne jeg også have brugt lidt mere plads. Min idé var, at der også skulle være sæbebobler og en smoothie i, men det må jeg bruge til noget andet:)IMG_7341

Min plan er at i også får et glimt af æggejagten, når vi har været ude i den. Men det må vente til påsken starter. Indtil da, god fornøjelse med jeres påskeæg;)

DanishEnglish